×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 28. marts
Šodien sveicam: Gunta, Ginta, Gunda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2014-11-26
Siguldas basketbolisti uzvaru sēriju turpina Valmierā

Otrdienas vakarā BK „Sigulda” Latvijas Basketbola līgas 3.divīzijas čempionātā izcīnīja ceturto uzvaru pēc kārtas, viesos ar rezultātu 61:68 pārspējot „Via/Valmiera Glass – 2” komandu.

Abu komandu pirmā apļa duelī BK „Sigulda” savā laukumā ar 87:67 pārspēja valmieriešus, un par favorītiem bija uzskatāmi arī abu komandu otrajā duelī. Tiesa, mājinieki savā laukumā spēlēja drošāk un precīzāk, neļaujot viesiem ātri izvirzīties pārliecinošā vadībā. Tieši otrādi – pats spēles sākums aizritēja ar mājinieku pārsvaru. Spēle nebija sevišķi rezultatīva, tāpēc pirmās ceturtdaļas vidū tablo vēstīja 9:3 mājinieku labā. Siguldieši gan oponentus nekur tālāk sev priekšā nepalaida, veicot nelielu izrāvienu un pirmo ceturtdaļu noslēdzot jau vadībā – 12:15.

Visa otrā ceturtdaļa aizritēja ārkārtīgi sīvā cīņā. Nedz vienai, nedz otrai komandai neizdevās iekrāt vērā ņemamu pārsvaru. Bija daudz vadības maiņu, taču neviena izrāviena. Līdz ar to pirmais puslaiks noslēdzās ar likumsakarīgu neizšķirtu – 33:33.

Līdzīgā, ne pārāk rezultatīvā, cīņā spēle turpināja ritēt otrajā puslaikā. Trešajā ceturtdaļā turpinājās spēle punkts punktā un bieži mainījās vadībā. Kopumā trešajā ceturtdaļā vien – deviņas reizes! Pirms pēdējām desmit minūtēm tablo vēstīja par minimālu siguldiešu pārsvaru – 48:49.

Ceturtajā ceturtdaļā abas komandas bija ieinteresētas būtiski mainīt spēles gaitu, lai izmuktu no saspringtas, nervozas galotnes. Iniciatīvu pārņemt izdevās viesiem no Siguldas, kas pirmo nepilnu divu minūšu laikā bija panākuši sev piecu punktu pārsvaru. Tas mazrezultatīvā un saspringtā spēlē šķita daudz. Nekur daudz tālāk gan mājinieki BK „Sigulda” komandu neatlaida. Viesu pārsvars ceturtajā ceturtdaļā svārstījās divu līdz septiņu punktu robežās, taču vadības groži vairs atdoti netika. Pragmatiski aizvadot spēles galotni, BK „Sigulda” svinēja savu ceturto uzvaru pēc kārtas un sesto sezonā kopumā – 61:68.

BK „Sigulda” pret „Via/Valmiera Glass – 2”: Tukišs 30 punkti (+14 atl.b); Rudzāts 19; Ramats 6; Dambergs 5; Jomerts 4 (+15 atl.b.); Lielpēteris 3; Duļevskis 1; Skutelis.

Nākamā spēle jau piektdien, 28.novembrī plkst.20.00, kad savā laukumā jāuzņem viesi no Daugavpils puses – Sventes „Bruņinieks”. Abas komandas nekad iepriekš nav tikušās. „Bruņinieks” sezonu ir uzsākuši ar mainīgām sekmēm – trim uzvarām un četriem zaudējumiem. Savukārt BK „Sigulda” ar sešām uzvarām astoņās spēlēs ir starp līderēm savā B grupā. Tāda pati bilance ir Bauskas un Rūjienas, taču savstarpējās spēlēs siguldieši abām šīm komandām ir zaudējuši, tāpēc šobrīd ieņem 3.vietu savā grupā. Otrā apļa spēles ar abām šīm komandām vēl ir priekšā.


Informāciju sagatavoja:
Basketbola klubs „Sigulda”


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi