×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 28. marts
Šodien sveicam: Gunta, Ginta, Gunda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2014-12-01
Siguldas Mākslu skolā skatāma Aijas Baumanes tekstīliju izstāde

No 28.novembra līdz janvāra vidum Siguldas Mākslu skolas „Baltais Flīģelis” izstāžu telpā skatāma Latvijas Mākslas akadēmijas profesores, Tekstilmākslas katedras ilggadējās vadītājas Aijas Baumanes tekstiliju izstāde „Laika sprīdis”.

Mākslu skolas „Baltais Flīģelis” izstāžu telpas darbība vērsta uz augsti profesionāla līmeņa mākslas izstādīšanu. Vēlamies dot iespēju audzēkņiem, kolēģiem, audzēkņu vecākiem un citiem siguldiešiem baudīt augstas raudzes mākslinieku darbus un viņu pašu klātbūtni tikšanās reizēs. Turklāt vairāki izvēlētie mākslinieki ir arī mākslas pedagogi, kas ļauj izstāžu atklāšanās un citās tikšanās reizēs pedagogiem un audzēkņiem gūt ļoti labu pieredzi.

Māksliniece, Latvijas tekstilmākslas klasiķe Aija Baumane Mākslu skolā eksponējusi dažādu savas daiļrades posmu darbus. Darbi ir ļoti enerģētiski, mākslinieciski spilgti, tie piepilda, paplašina, pārvērš telpu. Vairākos no tiem dominē virsotnes, galotnes motīvs. Egles galotne, kalna virsotne, dzīves virsotne... „Laika sprīdis” – sprīži no mākslinieces radošā mūža. Un šis laika sprīdis – pirms Ziemassvētkiem...

Tikšanās ar mākslinieci notiks 5.decembrī plkst.17.00. Izstāde apskatāma darbadienās no plkst.10.00 līdz 19.00, brīvdienās – divas stundas pirms pasākumiem.

Informāciju sagatavoja:
Maija Avota
Siguldas Mākslu skolas Mākslas nodaļas vadītāja


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi