×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2014-12-01
Izveidota Medību koordinācijas komisija

2014.gada 26.novembra Siguldas novada Domes sēdē tika pieņemts lēmums izveidot Medību koordinācijas komisiju, par kuras priekšsēdētāju apstiprināts Siguldas novada pašvaldības Vides, darba un civilās aizsardzības nodaļas vadītājs Aivars Jakobsons, bet par komisijas locekļiem – Valsts meža dienesta Rīgas reģionālās virsmežniecības mežzinis Gatis Cacurs, Lauku atbalsta dienesta Lielrīgas reģionālās lauksamniecības pārvaldes Kontroles un uzraudzības daļas vecākais inspektors Gundars Krievāns, biedrības „Latvijas Mednieku asociācija” valdes priekšsēdētāja vietnieks Haralds Barviks, biedrības „Latvijas Zemnieku federācija” valdes loceklis Linards Ligeris un biedrības „Latvijas Meža īpašnieku biedrība” biedrs Modris Kalvāns. Komisija ievēlēta uz četriem gadiem.

Šādas komisijas izveides nepieciešamību pašvaldībā nosaka Medību likums un Ministru kabineta 2014.gada 26.maija noteikumi Nr.269 „Noteikumi par medījamo dzīvnieku nodarīto zaudējumu noteikšanu un medību koordinācijas komisijām”.

Komisija tika izveidota, lai noteiktu medījamo dzīvnieku nodarīto postījumu pakāpi, materiālo zaudējumu apjomu, lai noteiktu pasākumus postījumu un to seku ierobežošanai vai likvidēšanai, balstoties uz zemes īpašnieka (tiesiskā valdītāja), nomnieka (apsaimniekotāja) vai ganāmpulka īpašnieka (turētāja) iesniegumu par medījamo dzīvnieku nodarītajiem postījumiem.

Iesnieguma forma par medījamo dzīvnieku nodarītajiem postījumiem pieejama ŠEIT.

Komisijai ir tiesības arī izstrādāt rekomendācijas medījamo dzīvnieku postījumu samazināšanai un rīcības plānu, ja ir objektīvs pamats uzskatīt, ka savvaļas medījamie dzīvnieki var radīt ārkārtas postījumus attiecīgās pašvaldības teritorijā, lemt par rīcību ar klaiņojošiem, bezsaimnieka vai nepieskatītiem mājas (istabas) dzīvniekiem, ja tie uzbrūk mājdzīvniekiem vai savvaļas dzīvniekiem vai arī apdraud mājdzīvniekus un cilvēkus, kā arī lemt par pasākumiem epizootiju vai to izplatības draudu ierobežošanai saskaņā ar Pārtikas un veterinārā dienesta rīkojumu.

Informāciju sagatavoja:
Ineta Eriksone


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi