×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 18. aprīlis
Šodien sveicam: Laura, Jadviga
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2014-12-01
Pārtrūkst Siguldas basketbolistu uzvaru sērija

Sāpīgu neveiksmi savā laukumā aizvadītajā piektdienā piedzīvoja BK „Sigulda” komanda, kas nespēja uzveikt SK „Bruņinieks”. Iespēja revanšam jau šajā nedēļas nogalē – sestdien abas komandas tiksies vēlreiz, tikai šoreiz siguldiešiem būs jādodas izbraukumā.

Lai arī BK „Sigulda” komandai bija (un vēl aizvien ir) labāka uzvarēto/zaudēto spēļu bilance, bija jaušams, ka SK „Bruņinieks” nav mērojuši tālo ceļu no Daugavpils novada, lai izkārtu balto karogu. Tiesa, spēli pārliecinošāk sāka mājinieki, kas itin veikli prata atminēt viesu aizsardzības mīklu, kā arī veiksmīgi aizsardzībā spēlēja paši. Pēc pirmās ceturtdaļas mājinieki atradās komfortablā vadībā ar 18:11.

Otrajā ceturtdaļā punkti abām komandām nāca diezgan gausi, spēle bija diezgan saraustīta, un tas par labu nāca lēni spēlējošajiem viesiem. SK „Bruņinieks” izdevās uzspiest sev izdevīgu spēles manieri, kurai siguldieši pielāgojās. Tiesa, vadību – kaut nelielu – izdevās saglabāt visu otro ceturtdaļu. Pēc pirmā puslaika – 33:29.

Otro puslaika veiksmīgāk sāka mājinieki. Pirmajās trijās minūtēs izdevās pārsvaru palielināt līdz deviņiem punktiem, taču tas tā arī palika BK „Sigulda” lielākais pārsvars spēlē, kas izsēts tika nepilnu divu minūšu laikā. Trešo ceturtdaļu gan vēl izdevās noslēgt ar sev labvēlīgu rezultātu – 50:45.

Taču ceturtā ceturtdaļa jau aizritēja viesu zīmē. BK „Sigulda” komandai arvien lielākas problēmas sagādāja punktu gūšana, savukārt viesi – tieši otrādi – aizvadīja savu rezultatīvāko ceturtdaļu. BK „Sigulda” ar 6:21 zaudēja ceturto ceturtdaļu, līdz ar to arī visu spēli – 56:66. Spēles beigās, lielā mērā pateicoties tiesnešu savdabīgajām interpretācijām, sākās asumi, par ko vairāki BK „Sigulda” spēlētāji saņēma nesportiskās piezīmes. Lai nu kā, ne jau tiesneši, bet gan pati komanda ar savu vājo spēli uzbrukumā šo spēli zaudēja. Tas bija BK „Sigulda” trešais zaudējums šosezon. Tiesa, komanda saglabā 3.vietu B grupā, kas nodrošina dalību nākamajā turnīra fāzē.

BK „Sigulda” pret SK „Bruņinieks”: Ramats 16 punkti; Šults 14; Tukišs 8 (+ 14 atl.b.); Rudzāts 6; Jomerts 6; Pilenieks 2; Strautiņš 2; Lielpēteris 2; Duļevskis; Toms; Skutelis.

Iespēja revanšēties būs jau šonedēļ (sestdien), kad siguldiešu dosies izbraukumā uz Sventi. Savu skatītāju priekšā BK „Sigulda” atgriezīsies 19.decembrī, kad tiksies ar mūsu grupas līdervienību „Bauskas BJSS”.


Informāciju sagatavoja:
Basketbola klubs „Sigulda”


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi