×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 18. aprīlis
Šodien sveicam: Laura, Jadviga
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T

Pasākumi

Akcija „Muzeju nakts 2017” – pasākums „Laika rats” Turaidas muzejrezervātā

20. maijs 19.00

Turaidas muzejrezervātā no plkst.19.00 līdz 1.00 būs atvērtas ekspozīcijas Turaidas mūra pilī, dārznieka mājā un muižas saimnieciskajā centrā, kā arī būs skatāmas vairākas izstādes. Apmeklētāji tiks aicināti iesaistīties dažādās spēlēs, apmeklēt skolēnu deju kolektīva „Purenīte”, senioru deju kolektīva „Sidrabdancis” un Lēdurgas kultūras nama ansambļa „Kastanīši” koncertu, piedalīties Igora Kudrjavceva un Turaidas muzejrezervāta direktores Annas Jurkānes sarunā „Cilvēks un laiks. Laiks un telpa” un svētbrīdī Turaidas evaņģēliski luteriskajā baznīcā kopā ar sieviešu kori „Teiksma”. Muzeju nakts laikā būs iespēja vērot arī uguns gaismu spēli un laika zīmju gaismas, baudīt grupas „Pulsa efekts” koncertu un pie ugunskura klausīties stāstos un leģendās par Turaidas un Siguldas apkārtni.

Ieeja – bez maksas.

Pasākumi