×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T

Pasākumi

Tikšanās ar filmas „Tas, ko viņi neredz” radošo komandu un filmas kino seanss kinoteātrī „Kino Lora”

26. marts 17.00

No 24.marta Latvijas kinoteātros būs skatāma Staņislava Tokalova spēlfilma „Tas, ko viņi neredz” ar Katerīnu Špicu, Jevgēniju Tkačuku un Andri Keišu galvenajās lomās. Savukārt 26.martā plkst.17.00  Siguldas kinoteātrī „Kino Lora” notiks īpašs seanss, kurā piedalīsies filmas režisors un citi filmas veidotāji, pirms seansa pastāstot par filmas radošo ieceri.

Filmas „Tas, ko viņi neredz” žanrs ir psiholoģiskā drāma ar zinātniskās fantastikas elementiem. Sižeta pamatā ir medmāsas attiecības ar savu pacientu Nikolā, kurš, eksperimentējot ar mākslīgā intelekta radīšanu, ir nonācis dziļā komā. Nikolā gaida ilgs un grūts atveseļošanās periods, ko sarežģī mākslīgais intelekts „Anna”, kuras mērķis ir panākt, lai Nikolā piederētu tikai viņai.

Filmā lomas atveido aktieri no Latvijas un Krievijas: Andris Keišs, Katerīna Špica, Jevgēnijs Tkačuks, Arnis Līcītis, Elīna Maligina (Dzelme), Ieva Puķe, Jurijs Djakonovs un citi. Filmu producē studija „Ego Media”.

Pasākumi