×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 25. aprīlis
Šodien sveicam: Līksma, Bārbala
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T

Pasākumi

Siguldas Sporta centra atklāšana un Baltā galdauta svētki Siguldā

4. maijs 12.00

 

Latvijas Republikas Neatkarības deklarācijas pasludināšanas dienā 4.maijā no plkst.12.00 novadnieki tiek aicināti uz Siguldas Sporta centru, lai kopā svinētu Baltā galdauta svētkus un svinīgā ceremonijā atklātu Siguldas Sporta centru.

Turpinot Latvijā uzsākto Baltā galdauta svētku tradīciju, šogad arī Siguldā tiks svinēta Latvijas otrā dzimšanas diena – diena, kad pirms 27 gadiem Latvijas PSR Augstākā Padome pieņēma deklarāciju par Latvijas Republikas neatkarības atjaunošanu – lēmumu, kas atjaunoja Latvijas suverenitāti. Baltā galdauta svētki tiek svinēti visā Latvijā, un pasākuma ideja ir vienkārša: vienot ģimenes, draugus, kaimiņus un novadniekus pie viena galda, ieturēt vieglu, simbolisku, kopīgi sarūpētu maltīti, kā arī pārrunāt ieceres sava pagalma, apkaimes un valsts nākotnei.

Pasākuma ietvaros plkst.12.00 svinīgi tiks atklāts Siguldas Sporta centrs, tālāk aicinot novadniekus pilsētas stadiona zonā kopā svinēt Latvijas dzimšanas dienu, uzaust Latvijas karogu, kā arī dāvināt savus nākotnes vēlējumus gan Siguldas novadam, gan Latvijai. Īpašas aktivitātes paredzētas mazajiem novadniekiem, tādēļ pasākumā īpaši gaidītas būs ģimenes. Novadniekiem, kuri vēl nav paguvuši novērtēt Siguldas Sporta centra piedāvājumu, no plkst.12.30 līdz 16.00 būs iespēja doties ekskursijās un iepazīties ar sporta centrā pieejamajiem pakalpojumiem.

Siguldas Sporta centrs ir ievērojamākā būve, kas Siguldā uzbūvēta pēdējo 30 gadu laikā. Vērienīgā sporta būve dod iespēju novada iedzīvotājiem būt aktīviem, sekmēs Latvijas esošo un topošu olimpiešu sasniegumus, kā arī palielinās Siguldas kā pasaules līmeņa treniņbāzes konkurētspēju.

Dalība – bez maksas

Pasākumi