×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 26. aprīlis
Šodien sveicam: Alīna, Sandris, Rūsiņš
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T

Pasākumi

„Vienas nakts restorāns” Siguldas Svētku laukumā

5. maijs 22.00

5.maijā plkst.22.00 un plkst.24.00 Siguldas Svētku laukumā „Stādu parādes” ietvaros norisināsies „Vienas nakts restorāns”, kura apmeklētājus sagaida pārsteidzoša performance ar maltīti tumsā, kuru piedāvās restorāns “MUUSU” un šefpavārs Kaspars Jansons.

Tā būs lieliska iespēja piedzīvot „Vienas nakts restorānu” laikā, kad Svētku laukumā ir unikāla pavasara scenogrāfija, ko veido “Stādu parādes” dalībnieki. Performancē tiks demonstrēti īpaši Siguldas video projekciju stāsti, kurus krāšņos skaistā Elzas Rozentāles balss. Uz katru pasākumu pieejamas 65 biļetes.

Festivālu organizē Siguldas novada pašvaldība sadarbībā ar restorānu „MUUSU” un biedrību „Latvijas stādu audzētāju biedrība”.

Kā ziņots iepriekš, Rīgas–Gaujas reģions, kurā sadarbojas Rīgas, Siguldas, Cēsu un Valmieras pašvaldības, ieguvis iespēju 2017.gadā kļūt par Eiropas Gastronomijas reģionu un gada ietvaros plānota plaša pasākumu programma, ar kuru iespējams iepazīties mājaslapā www.rigagauja.lv.

 

Pasākumi