×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T

Pasākumi

Siguldas novada Jaunrades centra sezonas noslēguma pasākums

31. maijs 13.00

Trešdien, 31.maijā plkst.13.00 Siguldas novada Jaunrades centrā, Skolas ielā 3 notiks sezonas noslēguma pasākums, kurā centra pulciņu dalībnieki saņems apliecības par apgūtajām interešu programmām.

Pasākumā uzstāsies Jaunrades centra deju grupa „Lapsas” un draugu deju grupa „A-Zarts”, Lego robotiķi demonstrēs savus fantāzijas robotus, savukārt Jauniešu interešu centrs „Mērķis”  stāstīs par saviem šāgada  lielprojektiem un arī mazajiem sasniegumiem.  Būs skatāmi lidmodelistu paraugdemonstrējumi, kā ar ikviens varēs piedalīties flamenko meistarklasē, ko vadīs starptautisko brīvprātīgo projektu dalībniece Lusijas. Elektronikas atklātajā darbnīcā katrs varēs izveidot savu elektronisko diožu putnu. Siguldas novada bibliotēkā būs iespēja apskatīt Siguldas novada Jaunrades centra noslēguma izstādi.

Siguldas novada Jaunrades centrā 2016./2017. mācību gadā darbojās  15 pulciņi, kurus apmeklēja 253 bērni: makšķernieku, vides,  keramikas, tekstilmākslas, smilšu mākslas, pašgatavota papīra mākslas, rotu, elektronikas,  lego robotikas, lidmodelisma, deju grupa „Lapsas”, integrētās svešvalodas, kokdarbnīcas, mehatronikas pulciņi un motodarbnīca. Siguldas novada Jaunrades centra harmoniskās attīstības pirmsskolas „Kastanītis” grupas šogad pabeidzis 61 skolēns, savukārt „Mērķī” jauniešu aktivitātēs un projektos darbojās  50 jaunieši.

Pasākumi