×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T

Pasākumi

Skrituļslaloma sacensību trešais posms – milzu slaloms Lorupes gravā

9. septembris 12.00

Skrituļslaloma sacensības četros posmos Lorupes gravā, Siguldā, kuru mērķis ir noskaidrot 2017.gada labākos skrituļslaloma braucējus Latvijā.

Sacensībās var piedalīties ikviens interesents, kurš apguvis skrituļslidošanas iemaņas. Dalībnieki tiks vērtēti vairākās vecuma grupās.

Pieteikumi par piedalīšanos sacensībās jāiesniedz ne vēlāk kā divas dienas pirms sacensībām līdz plkst.20.00, rakstot uz e-pasta adresi sportaklubspantera@gmail.com.

Dalībnieku reģistrācija sacensību dienā no plkst.10.30 līdz 11.30.

Sacensības organizē sporta klubs „Pantera”, atbalsta Siguldas novada pašvaldība.

Dalības maksa – 7 eiro, piesakoties ne vēlāk kā divas dienas pirms sacensībām; 10 eiro, piesakoties sacensību dienā. Maksājums jāveic skaidrā naudā, sacensību dienā reģistrējoties. 

Pasākumi