×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 20. aprīlis
Šodien sveicam: Mirta, Ziedīte
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T

Pasākumi

„Ratu rallijs” - orientēšanās sacensības māmiņām un tētiem ar mazuļu ratiem

10. augusts 11.00

10.augustā plkst.11.00 Siguldā notiks pirmais „Ratu rallijs”, jeb orientēšanās sacensības māmiņām un tētiem ar mazuļu ratiem, kura laikā, saņemot īpašu pilsētas karti, dalībnieki dosies meklēt kontrolpunktus – uzņēmumus un bērniem draudzīgas vietas.

Reģistrācija pasākumam sāksies plkst.10.30 Siguldas dzelzceļa stacijas laukumā. Pirms starta dalībniekus iesildīs aktīvā māmiņa Evita Berce. Rallija dalībniekiem būs jāatrod pieci kontrolpunkti, kuros tiem būs jānofotografējas. Katram dalībniekam tiks fiksēts starta un finiša laiks. Rallija uzvarētāji tiks izziņoti bērnu centra „Kā mājās” Facebook lapā un ātrākie dalībnieki tiks apbalvoti ar 50 eiro dāvanu karti no bērnu centra „Kā mājās”.

Dalība pasākumā ir bez maksas. Pieteikties dalībnieki aicināti līdz 10.augusta plkst. 10.00, sūtot e-pastu uz BCKaaMajas@gmail.com vai zvanot pa tālruni 29700844 (Katrīna).

Pasākumu organizē bērnu centrs „Kā mājās” ar mērķi veicināt aktīvu dzīvesveidu māmiņām ar mazuļiem, kā arī stiprināt māmiņu kopības sajūtu.

 

Pasākumi