×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T

Pasākumi

Veselības un sporta nedēļa. Pilates senioriem Siguldas Sporta centrā

20. septembris 11.00

Pilates ir vingrošanas sistēma visam ķermenim, kurā akcentēti nostiprina mugurkaula darbībai svarīgo dziļo muskuļu struktūru un attīsta šo muskuļu spēku un izturību, tajā pat laikā šī vingrošanas sistēma sniedz fizisko un emocionālo līdzsvarotību, možumu. Lielākā daļa vingrinājumu tiek izpildīti horizontālā stāvoklī, tā nodrošinot proporcionālu spēku sadalījumu visā ķermenī, pasargā no iespējamām traumām. Vingrinājumu izpilde var notikt bez speciāla aprīkojuma, tomēr tos iespējams dažādot, izmantojot pretestības gumijas, Pilates riņķi, dažāda lieluma bumbas vai Pilates rullīti. Pilates vingrinājumi ir adaptēti tā, lai tos spētu izpildīt jebkurš cilvēks, jebkurā fiziskajā kondīcijā.

Dalība – bez maksas.

Pasākumi