×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T

Pasākumi

Veselības un sporta nedēļa. Kundalini joga veselības profilakses centrā „Malus” Pulkveža Brieža ielā 69

21. septembris 09.00

Ķermenis ir instruments, caur kuru mēs saņemam taustāmu pieredzi. Ja mēs cienām un rūpējāmies par to, tad mums ir plašākas iespējas izbaudīt pieredzi un vadīt savu dzīvi efektīvāk.

Kundalini joga dod pieeju resursu noliktavai, lai veidotu savu ķermeni un prātu.
Varat iztēloties, ka ķermenis ir tehnoloģiski augsti attīstīts automobilis. Jums jāuzpilda to ar īpaši kvalitatīvu degvielu, lai tas darbotos nevainojami. Jums regulāri jābrauc uz autoservisu, lai nomainītu eļļu un izietu tehnisko apskati. Jums par to jārūpējas un tas jāmīl

Mums jāizturas pret savu ķermeni tik pat labi, kā mēs izturētos pret šādu mašīnu. Tas ir vienīgais transports, ar kuru mēs varam braukt, un tas, nenoliedzami, ir tehnoloģiski augstu attīstīts. Mācības ir lietotāju instrukcija, ko var nepareizi izmantot. Mūsu apziņa, treniņi un apņemšanās bieži vien ir nepilnīgas, tāpēc mēs pilnīgi neizmantojam ķermeņa un prāta iespējas. Mēs ēdam neregulāri un bieži neveselīgi.

Mēs ejam vēlu gulēt un vēlu ceļamies. Mēs izturamies pret savu ķermeni, kā pret lētu auto. Mēs piesārņojam vārstus un aizmirstam par mūsu lielajām tehniskajām iespējām. Mūsu gadījuma rakstura ļaunprātīgas darbības pret sevi pārveidojas hroniskos sliktos ieradumos. Mēs sākam slimot, izejam no līdzsvara, kļūstam neprognozējami un neuzticamies pat paši sev.

Regulāra Kundalini jogas prakse ļauj mums būt ciešā saskarsmē ar savām „augstajām tehnoloģiskajām" dotībām. Mums būs vieglāk izturēties pret sevi labi. Mēs mēreni ēdam, mēreni guļam, mēreni nodarbojamies ar jogu un tā mēs rodam līdzsvaru un labklājību.

Dalība – bez maksas.  

Pasākumi