×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T

Pasākumi

Vineta Sareika un Amadīne Savarī koncertprogrammā „Edvarda Grīga sonāšu vakars" koncertzālē „Baltais flīģelis"

15. oktobris 17.00

Artemis Quartet pirmā vijole Vineta Sareika ir viens no Latvijas klasiskās mūzikas aprites spožākajiem lepnumiem. Pēc studijām Jūrmalā, Parīzē un Briselē Vineta kļuva par Beļģijas karalienes Elizabetes starptautiskā vijolnieku konkursa 2009.gada laureāti, un ar šiem panākumiem vienā no pasaules grūtākajiem konkursiem tā pa īstam sākās Vinetas starptautiskā karjera.

Šajā koncertprogrammā viņai pievienojas Amandīne Savarī (Armadine Savary) –viena no spožākajām jaunās paaudzes franču pianistēm, kura līdz ar čellistu Kristianu Pjēru Lamarku savulaik bija Vinetas saspēles partnere arī Trio Dali. Koncertā mūziķes klausītājus iepazīstinās ar slavenā norvēģu liriķa Edvarda Grīga krāšņo mūziku un vētraino dzīvi, to ilustrējot ar viņa trim vijolsonātēm, kuras, kā atzinis pats komponists, vislabāk un uzskatāmāk raksturo viņa dzīves trīs radošos periodus.

Ieejas maksa– no 8 līdz 15 eiro, Siguldas novada iedzīvotāja ID kartes īpašniekiem–20% atlaide.

Pasākumi