×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 20. aprīlis
Šodien sveicam: Mirta, Ziedīte
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T

Pasākumi

Rīgas Teikas vidusskolas jauniešu teātra izrāde „Tēvi un dēli” Jūdažu Sabiedriskajā centrā

9. novembris 18.00

Ceturtdien, 9.novembrī plkst.18.00 Jūdažu Sabiedriskajā centrā būs skatāma Rīgas Teikas vidusskolas jauniešu teātra izrāde „Tēvi un dēli”.

Tajā tiks atainoti 12 emocionāli stāsti par tēvu nozīmi meiteņu dzīvēs.

„Ja tēvs ir pļēgurs un nejēga, tad labāk bez tēva. Viss atkarīgs no mātes. Ja māte ir gana stipra, lai uzaudzinātu bērnu viena, tad var iztikt bez tēva. Bet vienmēr ir tā sajūta, ka tad, kad nav tēva, kaut kā trūkst līdz normai. Vienmēr gribas, lai ir tā kā normālās ģimenēs,” vēsta fragments no izrādes.

Izrādes autori ir Edgars Niklasons, Marta Vīksna, Laura Viktorija Vorpa, Sintija Kirsone, Inga Sermule, Elīna Mieme, Viktorija Skrodere, Madara Plūme, Paula Biseniece, Elīna Slesare,            Amanda Grīnberga, Grēta Anna Skara, Madara Stepiņa.

Ieejas maksa – 1,50 eiro.

Pasākumi