×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T

Pasākumi

Dejas monoizrāde „I am a really shy person" („Esmu ļoti kautrīgs cilvēks") koncertzālē „Baltais Flīģelis"

25. novembris 19.00

25.novembrī plkst.19.00 koncertzālē „Baltais Flīģelis” būs skatāma horeogrāfes Kristīnes Brīniņas dokumentālās dejas mono izrāde „I am a really shy person” („Esmu ļoti kautrīgs cilvēks").

Dejas izrādes ideja ir tapusi, iedvesmojoties no diriģenta Andra Nelsona, vērojot viņu darbībā un klausoties intervijas. Horeogrāfi dziļi aizkustināja mākslinieka atklātība, vienkāršība un mīlestība pret to, ko viņš dara. Ar teksta, mūzikas, ķermeņa valodas un fantāzijas starpniecību horeogrāfe centīsies iemiesoties apbrīnotajā māksliniekā ar cerību tajā saskatīt sevi. Domājot par diriģenta un orķestra attiecībām, Kristīne Brīniņa vēlas, lai izrāde ir ne tikai personīgs stāsts, bet lai tā ir arī aicinājums skatītājiem pievērst uzmanību kustībām un darbībām, ko mēs izpildām ikdienā un kādu „skanējumu” tās rada sabiedrībā un notikumos ap mums.

Idejas autore, horeogrāfe un izpildītāja ir Kristīne Brīniņa, producents – „Pigeon-Bridge”.

Biļetes cena – 10 eiro,Siguldas novada iedzīvotāja ID kartes īpašniekiem – 20% atlaide.

 

Pasākumi