×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T

Pasākumi

„SkiErg Pasaules sprints” sacensības Fischer Slēpošanas centrā

9. novembris - 10. novembris
No 9. līdz 12.novembrim Fischer Slēpošanas centrā notiks ,,SkiErg Pasaules sprints”, kas ir pasaules mēroga sacensības uz speciāla distanču slēpotājiem paredzēta trenažiera, kurās var piedalīties ikviens interesents jebkurā vecumā.

SkiErg sacensību mērķis ir popularizēt distanču slēpošanas sporta veidu dažādu vecumu paaudžu vidū, kā arī veicināt lietderīgu un fiziski aktīvu brīvā laika pavadīšanu. Sacensības norisināsies četras dienas – 9. un 10.novembrī no plkst.8.00 līdz 20.00, savukārt 11. un 12.novembrī no plkst.10.00 līdz 16.00. Katrs dalībnieks iepriekš var pieteikties, sūtot pieteikumu uz e-pastu fsc@sigulda.lv vai zvanot uz tālruni 67970262. Pieteikumā jānorāda vārds, uzvārds, dzimšanas gads, sporta klubs, pilsēta, kā arī ierašanās diena un laiks un ērtākais laiks startam.

Dalībnieki startēs vairākas grupās; katrs uz SkiErg distanču slēpošanas trenažiera veiks 1000 metru distanci, kas tiks fiksēta trenažiera datorā. Pēc sacensību beigām visu dalībnieku rezultātus apkopos un publicēs sacensību organizētājs – trenažieru ražotājs „Concept 2”. Tādējādi dalībniekiem būs iespēja salīdzināt savu veikumu gan ar sportistiem Latvijā, gan visā pasaulē. Dalībnieks drīkst startēt vairākas reizes, bet ieskaitīts tiks pēdējais sasniegtais rezultāts.

Sacensību nolikums pieejams Fischer Slēpošanas centra mājas lapā www.siguldassports.lv.

Papildu informācija, zvanot uz tālruni 67970262.

Dalības maksa – līdz 18 gadu vecumam – 1 eiro, pārējiem – 2 eiro.

Pasākumi