×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Otrdiena, 23. aprīlis
Šodien sveicam: Jurģis, Juris, Georgs
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T

Pasākumi

Biedrības „Cerību spārni” bērnu un jauniešu izstāde „Brīnumainie koki” Siguldas Iespēju mājā

14. novembris - 29. decembris

Siguldas Iespēju mājā Rīgas ielā 1 apskatāma biedrības „Cerību spārni” bērnu un jauniešu mākslas terapijas sesijās radīto darbu izstāde „Brīnumainie koki”.

Biedrības „Cerību spārni” pārstāve Rudīte Priede par izstādes koncepciju stāsta: „Koks ir kā simboliska saikne starp zemi un debesīm. Koka trīs galvenās daļas – saknes, stumbrs un zari – simboliski atbilst cilvēka ķermenim, prātam un garam. Mīti liecina, ka gan kokam, gan cilvēkam ir dvēsele. Katrs koks sākas no mazas sēklas – sākumā izaug maza saknīte un asniņš, tad koks attīstās un piebriest gan saknes, gan zari. Koks aug lielāks, attīstās un stiepjas pret debesīm. Koks zina, kā iegūt nepieciešamās barības vielas un minerālus. Koks piebriest un vēl stingrāk iesakņojas zemē, lai spētu pastāvēt par sevi vējā un vētrās. Koki pilnbriedā uzzied un dod augļus. Līdzīgi kā ikvienam kokam dabā, arī cilvēkiem ir spēcīga iekšējā dzīve. Bagātā iekšējā dzīve cilvēkam tāpat kā kokam dod iespēju uzziedēt un dot augļus. Tāpat kā koku dzīve ir saistīta ar noteiktu gada cikliskumu, tāpat arī cilvēkiem ir dažādi dzīves posmi. Cilvēks smeļ spēku dzimtas vērtībās un iepriekšējo paaudžu mantojumā, aug un attīstās, pilnveidojas un dalās ar citiem savās vērtībās. Katrs cilvēks un koks ir brīnums.”

Izstāde būs apskatāma darba diena no plkst.9.00 līdz 17.00 līdz gada beigām.

Pasākumi