×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 26. aprīlis
Šodien sveicam: Alīna, Sandris, Rūsiņš
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T

Pasākumi

Seminārs „Bērnu un jauniešu nometņu organizācijas kārtība. Aktualitātes” Siguldas pilsētas vidusskolā

30. janvāris 16.00

Lai informētu nometņu organizatorus par aktualitātēm un grozījumiem Ministru kabineta noteikumos Nr.981 „Bērnu nometņu organizēšanas un darbības kārtība”, 30.janvārī plkst.16.00 Siguldas pilsētas vidusskolā Ata Kronvalda ielā 7 Siguldas novada pašvaldības Izglītības pārvalde organizēs semināru „Bērnu un jauniešu nometņu organizācijas kārtība. Aktualitātes”. Seminārā piedalīsies lektori no Valsts izglītības un satura centra – speciāliste Inta Kraskeviča un jurists Igors Buķis-Fleitmanis. Interesentus aicinām pieteikties līdz 26.janvārim, nosūtot ziņu uz e-pasta adresi sandra.kirule@sigulda.lv.

Šogad jau septīto gadu Siguldas novada pašvaldība izsludina atklātu konkursu bērnu un jauniešu vasaras nometņu projektiem, kuru mērķis ir veicināt bērnu un jauniešu saturīgu, lietderīgu brīvā laika pavadīšanu, popularizēt veselīgu dzīvesveidu, kā arī atbalstīt izglītības iestāžu, nevalstisko organizāciju un fizisko personu iniciatīvu bērnu un jauniešu brīvā laika organizēšanā. Kopumā šim mērķim Izglītības pārvaldes budžetā ir ieplānoti 7000 eiro. Saskaņā ar nolikumu katrs projekts var pretendēt maksimāli uz 1000 eiro, plānojot arī vismaz 25% līdzfinansējumu no kopējās projekta summas. Projekta mērķauditorija ir Siguldas novadā deklarētie bērni un jaunieši vecumā no 7 līdz 19 gadiem.

Saskaņā ar nolikumu konkursu pašvaldība izsludina katru gadu, un līdz 1.aprīlim ir jāiesniedz projektu pieteikumi. Nolikums pieejams Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnē www.sigulda.lv

Projektus vērtēs komisija, kuras priekšsēdētāja ir Siguldas novada pašvaldības domes priekšsēdētāja vietniece un Siguldas novada pašvaldības domes Izglītības un kultūras komitejas vadītāja Līga Sausiņa. Vērtējums notiks atbilstoši nolikumā ietvertajiem kritērijiem. Maksimālais punktu skaits, lai saņemtu atbalstu, ir vismaz seši punkti. Vērtējums tiek apstiprināts ar Izglītības un kultūras komitejas atzinumu, pēc kura ar katru projekta iesniedzēju tiks noslēgts līgums par projekta īstenošanu.

Jau ziņots, ka 2017.gadā konkursā tika atbalstīti 10 projekti, savukārt 2016.gadā pašvaldības atbalstu ieguva 15 projekti.
Pērn ESF projekta Nr.9.2.4.2./16/I/018 „Esi vesels Siguldas novadā” laikā tika īstenotas septiņas veselīga uztura un fizisko aktivitāšu nometnes, sasniedzot turpat 11 240 eiro finansējumu.

Pasākumi