×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Otrdiena, 16. aprīlis
Šodien sveicam: Mintauts, Alfs, Bernadeta
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T

Pasākumi

Sirsnības svētku meistardarbnīcas Siguldas pagasta Kultūras namā

10. februāris 11.00

10.februārī no plkst.11.00 līdz 14.00 visa ģimene varēs iesaistīties „Rotaļu čumurā”. Siguldas pagasta Kultūras nama Mazajā zālē varēs apgūt jaunas prasmes, darbojoties sveču liešanā, ādas aproču veidošanā, sapņu ķērāju izgatavošanā, radošo bumbu darināšanā un vafeļu rotāšanā. Izstāžu zālē būs iespēja piedalīties zīmēšanas meistarklasē pie māksliniekiem Daces Saulītes, Elmāra Gaigalnieka, Jāņa Purcena un Harija Martuzāna. Iepazīt aušanas noslēpumus un uzzināt, kur stellēm atrodas dators, varēs Tautas lietišķās mākslas studijā „Vīgrieze”. Ikvienam būs iespēja ieaust savu dzīparu kopējā labo vēlējumu deķī „Latvijai 100!”. Bibliotēkas telpās notiks ģimenes saliedēšanas pīnes pīšana ar dziedāšanu.

Dienas viducī, no plkst.12.00 līdz 14.00, Skatītāju zālē bērni ar vecākiem un visi, kas jūtās kā bērni, varēs iet jautrās rotaļās un veikt dažādas izdarības kopā ar aizraujošiem vadītājiem.

Plkst.19.00 būs iespēja baudīt koncertu „Ir laiks...”, kurā kopā ar Dailes teātra aktrisi Aiju Dzērvi tiks meklētas atbildes uz jautājumiem, kas ir mīlestība un kur to meklēt. Koncertā piedalīsies bērnu vokālā grupa „Zibsnis”, jauniešu deju kolektīvs „Vizbulīte”, jauktais koris „Sigulda”, Siguldas pagasta pūtēju orķestris, senioru deju kopa „Preilene”, pūtēju ansamblis „Sigulda”, kā arī līnijdeju grupa „Step by step”.

Ieeja pasākumos ģimenēm – bez maksas.

Pasākumi