×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 25. aprīlis
Šodien sveicam: Līksma, Bārbala
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T

Pasākumi

Izstādes „Siguldai – 90. Pilsētas vadība no 1928. līdz 2018.gadam” atklāšana Siguldas novada bibliotēkā

9. februāris 14.00

1928.gada 25.februārī Siguldas miests ieguva pilsētas tiesības kopā ar 15 citiem Latvijas miestiem. Līdz ar to notika būtisks pavērsiens Siguldas attīstībā un izaugsmē. Šodien Siguldā ir izveidojusies mūsdienīga, iedzīvotājiem un pilsētas viesiem ērta infrastruktūra. Pilsēta kļuvusi par pievilcīgu dzīves un darbavietu, kā arī iecienītu kultūras, izglītības, tūrisma un sporta centru, ko pazīst gan visā Latvijā, gan starptautiskā mērogā. Izstādes „Siguldai – 90. Pilsētas vadība no 1928. līdz 2018.gadam” atklāšana notiks Siguldas novada bibliotēkā 9.februārī plkst.14.00, un tajā piedalīsies Siguldas novada pašvaldības domes priekšsēdētājs Uģis Mitrevics, kā arī bijušie pilsētas vadītāji: Ausma Skripa, Millija Kirtovska un Tālis Puķītis.

Izstāde veltīta Siguldas pilsētas 90 gadu jubilejai un atspoguļo pilsētas attīstību laikā no 1928.gada līdz mūsdienām, kā arī vairāk nekā 20 pilsētas vadītāju veikumu Siguldas izaugsmē attiecīgajā laika posmā.

Izstādi veidojuši Turaidas muzejrezervāta darbinieki sadarbībā ar Siguldas novada bibliotēku un Siguldas zonālo valsts arhīvu. Izstāde Siguldas novada bibliotēkā būs skatāma līdz 28.februārim.

Ieeja ir bez maksas

Pasākumi