×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Otrdiena, 23. aprīlis
Šodien sveicam: Jurģis, Juris, Georgs
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T

Pasākumi

Latvijas čempionāts badmintonā Siguldas Sporta centrā

4. februāris 09.00

3.–4.februārī, Siguldas Sporta centrā notiks Latvijas 2018.gada čempionāts badmintonā. 

Sestdien, 3.februārī, plkst.9.00 notiks vīriešu dubultspēļu kvalifikācijas turnīrs, bet īsi pēc plkst.10.00 sāksies vīriešu un sieviešu dubultspēļu pamatturnīrs. Pēc plkst.14.00 sāksies jaukto dubultspēļu kvalifikācijas turnīrs, bet plkst.15.00 notiks jaukto dubultspēļu pamatturnīrs. Visi trīs dubultspēļu fināli norisināsies secīgi no plkst.19.30. Finālspēles tiešraidē translēs „Sportacentrs TV”. 

Sestdien, 3.februārī, notiks arī vīriešu un sieviešu vienspēļu kvalifikācijas spēles. Tas nozīmē arī to, ka viss turnīrs tiks izspēlēts divās dienās.

Svētdien, 4.februārī, no plkst.9.00 notiks vīriešu un sieviešu vienspēļu pamatturnīrs. Visas četras medaļu spēlēs notiks secīgi no plkst.18.30, tās tiešraidē translēs „Sportacentrs TV”.

Latvijas čempionātā ir pieteikušies 117 dalībnieki. Visvairāk dalībnieku ir vīriešu vienspēlēs – 60, no kuriem 36 sākotnēji cīnīsies kvalifikācijas turnīrā. Jauktajās dubultspēlēs – 28 pāri (16 kvalifikācijā), vīriešu dubultspēlēs – 24 pāri (12 kvalifikācijā), sieviešu vienspēlēs – 43 spēlētājas (19 kvalifikācijā), sieviešu dubultspēlēs – 16 pāri

Pasākumi