×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Otrdiena, 16. aprīlis
Šodien sveicam: Mintauts, Alfs, Bernadeta
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T

Pasākumi

Papildkoncerts Lindas Leen un Riharda Lībieša koncertprogrammai „Introversijas” koncertzālē „Baltais Flīģelis”

17. februāris 15.00

Ņemot vērā lielo atsaucību, 17.februārī plkst.15.00 Siguldas koncertzālē „Baltais Flīģelis” notiks dziedātājas Lindas Leen un ģitārista Riharda Lībieša koncertprogrammas „Introversijas” papildkoncerts. 

Balss un ģitāras dueta akustiskajā koncertā izskanēs dziedātājas autordziesmas no albumiem „Digital Church”, „Chameleon”, „Divi. Labākie dueti” un „Let’s Go Insane.” Koncertprogrammā būs klausāmas arī latviešu tautas mūzikas un operu fragmentu interpretācijas, kā arī instrumentālie skaņdarbi ģitārai.

Dziedātāja Linda Leen: „Programmas konceptuālais pirmsākums meklējams pirms pāris gadiem, kad kāds jaunais pāris savā kāzu dienā viesus vēlējās ieaicināt ar dziesmas „I do” rindām un lūdza tās atdzejot latviski. Tas bija ievelkošs, „introversīvs” process – tulkot ne tikai tekstu, bet arī tā rakstīšanas laika emocionālos notikumus. Kā skan viena dziesma atšķirīgās valodās? Kā divas upes vienā gultnē. Kad mirkļa iespaidā nolasīju to koncertā pirms dziesmas izpildīšanas, emocionālās temperatūras maiņa zālē mani pārliecināja šo procesu turpināt nākamajā koncertprogrammā.”

Rihards Lībietis: „Sadarbība ar Lindu man ir atklājums pašam sevī – tam, cik daudz un cik krāšņi ir iespējams izdarīt, pieejot tam ar atvērtu sirdi, vienkāršību un domu tīrību. Citiem vārdiem sakot – ar visaptverošu mīlestību un cieņu pret savu darbu. Tas ir arī pamatīgs pārbaudījums tehniski, jo katrs skaņdarbs ir ļoti prasīgs, un, lai kvalitatīvi to izpildītu, ir regulāri jāpārkāpj savas komforta zonas robežas. Šādi izaicinājumi ir ļoti veselīgi, lai neaizmirstu, ka mācīšanās un sevis pilnveidošana nekad nebeidzas, vien pāriet nākamajos līmeņos ar jauniem piedzīvojumiem, garšām un emocijām. Tā ir mana introversija.”

Biļetes pieejamas „Biļešu paradīze” kasēs, kā arī koncertzāles „Baltais Flīģelis” kasē stundu pirms koncerta sākuma. Biļetes cena – no 15 līdz 25 eiro, ar Siguldas novada iedzīvotāja ID karti – 10% atlaide.

Pasākumi