×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 18. aprīlis
Šodien sveicam: Laura, Jadviga
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T

Pasākumi

Jauniešu deju kolektīva „Vizbulīte” koncerts Mālpils novada Kultūras centrā

3. februāris 18.00

Sestdien, 3.februārī, plkst.18.00 Siguldas pagasta jauniešu deju kolektīvs „Vizbulīte” aicina uz deju koncertu „Baltas ziemas deju virpulī”, kas notiks Mālpils novada Kultūras centrā un pulcēs desmit tautas deju kolektīvus un ansambļus no visas Latvijas.

Koncertā piedalīsies tautas deju ansambļi: „Daiļrade”, „Katvari”, „Līgo”, „Rotaļa”, „Venta”, „Vidzeme” un jauniešu deju kolektīvi: „Māra”, „Sadancis”, „Ūsiņs”, „Vizbulīte”. Šoreiz koncerts būs jau zem Dziesmu un deju svētku zīmes, jo no 25.februāra sāksies deju skates.

Biļetes cena – 2 eiro, skolēniem un pensionāriem – 1 eiro.

Pasākumi