×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 25. aprīlis
Šodien sveicam: Līksma, Bārbala
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T

Pasākumi

Imanta Kalniņa dziesmu koncerts „Dziesma, ar ko tu sācies?” Siguldas pagasta Kultūras namā

4. marts 16.00
Svētdien, 4.martā, plkst.16.00 Siguldas pagasta Kultūras namā Zinātnes ielā 7B, Siguldas pagastā, notiks Imanta Kalniņa dziesmu koncerts „Dziesma, ar ko tu sācies?”. Klausītājus gaida tikšanās ar ļoti zināmām un iemīļotām Imanta Kalniņa dziesmām, skanēs teātra mūzika, dziesmas no kinofilmām, mazāk dzirdēti opusi, kā arī fragmenti no oratorijas „Dzejnieks un nāra”.

Šogad Imantam Kalniņam apritēs 77 gadi, un, sveicot komponistu jubilejā, koncertā „Dziesma, ar ko tu sācies?” muzicēs Latvijas Universitātes absolventu koris „Jubilate” (mākslinieciskais vadītājs un galvenais diriģents Juris Kļaviņš, kormeistari Guntars Felsbergs un Andris Mockus, koncertmeistare Ilze Dzērve), solists Uģis Roze, Siguldas pilsētas vidusskolas bērnu ansamblis „Apelsīns” (vadītāja Līga Trupavniece, koncertmeistare Laila Putniņa), Siguldas pagasta Kultūras nama jauktais koris „Sigulda” (diriģente Līga Vasiļjeva, kormeistare Elīna Gruzniņa) un Siguldas novada Kultūras centra jauktais koris „Spārni” (diriģente Līga Ādamsone, kormeistare Anita Bērziņa).

Koncertā piedalīsies arī Aivars Gudrais (ģitāra), Arnis Roze (basa ģitāra), Armands Leja (taustiņinstrumenti), Sebastians Macats (perkusijas) un Justīne Alise Rozentāle (flauta). Koncertu vadīs Liene Jakovļeva.

Ieejas maksa – 2 eiro.
Biļetes iegādājamas tikai „Biļešu paradīzes” kasē Raiņa ielā 3, Siguldā, no 15.februāra līdz 3.martam kases darba laikā, savukārt 4.martā stundu pirms koncerta biļetes būs iespējams iegādāties Siguldas pagasta Kultūras namā.

Pasākumi