×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Trešdiena, 24. aprīlis
Šodien sveicam: Visvaldis, Nameda, Ritvaldis
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T

Pasākumi

Paolo Nani (Dānija) komēdijas teātra izrāde visai ģimenei „Saldējuma klauns” koncertzālē „Baltais Flīģelis”

17. marts 19.00

17.martā plkst.19.00 koncertzālē „Baltais Flīģelis” būs skatāma dzīvespriecīga un aizraujoša Paolo Nani (Dānija) komēdijas teātra izrāde visai ģimenei „Saldējuma klauns”.

Džekijs ir saldējuma pārdevējs – apaļa, smieklīga, mīlīga figūra, kas saldējumu pārdod īpašā manierē. Vissvarīgākā ir Džekija saspēle ar skatītāju, kuras laikā kopīgi tiek radīti joki un uzburti visdažādākie brīnumi. Izrāde ir kā traks ceļojums un muzikāls piedzīvojums, kura beigās kādam tiks arī gards saldējums.

Izrāde notiek starptautiskā profesionālā teātra festivāla bērniem un jauniešiem „Eju meklēt!” ietvaros, un ir spēlēta daudzviet pasaulē – Dānijā, Itālijā, Ķīnā, Japānā, Turcijā, Zviedrijā, Spānijā, Francijā, Brazīlijā.

Biļešu cenas – no 5 līdz 7 eiro, ar Siguldas novada iedzīvotāja ID karti – 20% atlaide, daudzbērnu ģimenēm – 40% atlaide. Biļetes iegādājamas „Biļešu paradīze” kasēs. 

Pasākumi