×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 20. aprīlis
Šodien sveicam: Mirta, Ziedīte
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T

Pasākumi

Iedzīvotāju tikšanās par vairākiem nozīmīgiem satiksmes infrastruktūras projektiem Siguldas novada Tūrisma informācijas centrā

15. marts 17.00

Turpinot darbu pie Siguldas identitāti veidojošā tematiskā plānojuma satiksmes infrastruktūras attīstības sadaļas, pašvaldība kopā ar ekspertiem izstrādājusi risinājumus vairāku ielu un krustojumu pārbūvei. Lai Siguldas novada iedzīvotāji un citi interesenti varētu vairāk uzzināt par satiksmes infrastruktūras attīstības iecerēm, ceturtdien, 15.martā, plkst.17.00 Siguldas novada Tūrisma informācijas centrā (Ausekļa ielā 6) tiek organizēta informatīva sanāksme.

Tās laikā iedzīvotāji tiks iepazīstināti ar diviem ielu un krustojumu pārbūves projektiem: Oskara Kalpaka ielu, kā arī Pulkveža Brieža ielas un autoceļa A2 krustojumu.

Tāpat sanāksmē tiks prezentēti divu jaunu rotācijas apļu izbūves projekti: Pulkveža Brieža un Strēlnieku ielu krustojumā, kā arī Raiņa, Pils, Jāņa Čakstes, Parka un Oskara Kalpaka ielu krustojumā.

Izstrādājot tematiskā plānojuma satiksmes infrastruktūras attīstības sadaļu, jau veiktas korekcijas gan tajos projektos, ko plānots realizēt 2018.gadā, gan tajos, kas šogad tiek izstrādāti realizēšanai nākamajos gados.

Jau ziņots, ar saukli „Siguldieši plāno!” uzsākts darbs pie Siguldas identitāti veidojoša tematiskā plānojuma izstrādes, lai veidotu kvalitatīvu un ilgtspējīgu novada infrastruktūru un publisko telpu. Plānojums tiks izstrādāts sešos posmos: satiksmes infrastruktūra, inženiertehniskās komunikācijas, kultūrvēsturiskais mantojums, arhitektūras vizuālo izteiksmes līdzekļu lietojums, rekreācijas teritoriju, kā arī zaļumvietu attīstība un pārvaldība.

Pasākumi