×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 20. aprīlis
Šodien sveicam: Mirta, Ziedīte
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T

Pasākumi

Siguldas novada Kultūras centra jauktais koris „Atvars” koncerts Siguldas koncertzālē „Baltais Flīģelis”

10. marts 17.00

Sestdien, 10.martā, plkst.17.00 Siguldas novada Kultūras centra jauktais koris „Atvars” un tā mākslinieciskais vadītājs Jānis Baltiņš visus laipni aicina uz koncertu „Pavasara gaidās” Siguldas koncertzālē „Baltais Flīģelis”.

Jauktais koris „Atvars” kopā ar klausītājiem vēlas sagaidīt pirmos sniegpulksteņus laužamies ārā no sniega, iepriecināt klausītājus ar dziesmām, lai jau pavisam drīz piedalītos skatēs, kas būs kā starts šīs vasaras vienam no lielākajiem notikumiem Latvijā – XXVI vispārējiem latviešu dziesmu un XVI deju svētkiem.

Koncertā varēs dzirdēt latviešu kora mūzikas skaņdarbus, no kuriem daļa jau iepriekš atskaņota starptautiskos konkursos, koncertos novadā un ārpus tā, kā arī iepazīstināsim klausītājus ar jauniem skaņdarbiem, kā arī daļu no dziesmu svētku repertuāra. Kora mākslinieciskais vadītājs Jānis Baltiņš, diriģents Ilmārs Millers, koncertmeistare Mareta Beitika.

Ieeja – bez maksas.

Pasākumi