×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Otrdiena, 23. aprīlis
Šodien sveicam: Jurģis, Juris, Georgs
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T

Pasākumi

Starptautiskā jauno pianistu konkursa apbalvošanas ceremonija un koncerts Mākslu skolā „Baltais Flīģelis”

14. marts 19.00
14.martā no plkst.10.00 līdz 20.00 Siguldas Mākslu skolā „Baltais Flīģelis” norisināsies latviešu pianistes un komponistes Lūcijas Garūtas daiļradei veltīts starptautisks jauno pianistu konkurss.

Tajā kopumā uzstāsies 70 dalībnieki no 28 Latvijas un Lietuvas skolām, atskaņojot dalībnieku vecumam atbilstošos Lūcijas Garūtas skaņdarbus un savas valsts komponista brīvi izvēlētu darbu. Konkursantus vērtēs kompetenta žūrija, kurā darbosies pianiste, Jāzepa Vītola Latvijas Mūzikas akadēmijas lektore, Jāzepa Mediņa Rīgas 1.mūzikas skolas Klavieru nodaļas vadītāja Antra Vīksne, pianiste, Emīla Dārziņa mūzikas vidusskolas Speciālo klavieru nodaļas pedagoģe Sandra Jalaņecka un pianists, Bolderājas Mūzikas un mākslas skolas direktors, Klavieru nodaļas pedagogs Artūrs Cingujevs.

Pasākuma laikā klātesošie tiks iepazīstināti ar „Baltais Flīģelis” Mākslas nodaļas audzēkņu darbu izstādi „Lūcijas Garūtas mūzikas tēli glezniecībā”. Bet konkursa noslēgumā plkst.19.00 notiks konkursa uzvarētāju – topošo pianistu koncerts un apbalvošana. Balvas laureātiem radījusi Mākslas nodaļas skolotāja Laura Rostoka.

Pasākumi