×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T

Pasākumi

Muzikālās brokastis. Koncertprogramma bērniem „Es esmu Sigulda!” Siguldas pils kompleksā

15. jūlijs 11.00

Jūlija svētdienu rītos mūzikas cienītāji aicināti brokastīs baudīt izcilus kamermūzikas koncertus Siguldas pils kompleksā.  Svētdien, 15.jūlijā, plkst.11.00 Siguldas pils kompleksā novadnieki un viesi aicināti apmeklēt koncertprogrammu bērniem „Es esmu Sigulda!”

Kopjot tradīcijas, jau otro gadu viens Muzikālo brokastu cikla pasākums tiek veltīts Siguldas novada un viesu mazajiem brokastotājiem. Koncertprogramma „Es esmu Sigulda!” ir muzikāli teatrāla spēle ar burtiem, zilbēm, stāstiem un sajūtām par Siguldas aizrautību. Kopā ar vokālo studiju „Siguldiņa” un pavadošo grupu koncerta viesiem tiks stāstīti septiņi aizraujoši un sirsnīgi stāsti par mūsu Siguldu bērnu acīm – izspēlēts skaists muzikāls vasaras pārgājiens, kurā aplūkota Gauja, gaisa trošu vagoniņš, bobslejtrase, „Zērglis”, Laimas pulkstenis un citas skaistās vietas Siguldā.

Koncertprogramma savu pirmatskaņojumu piedzīvoja 2017.gada gada nogalē. Svinīgajā ceremonijā „Siguldas novada Gada balva kultūrā” komponistu komanda ieguva balvu nominācijā „Gada balva mūzikā”. Pasākuma muzikālo noformējumu radījuši četri novadnieki: Zanda Krastiņa, Kārlis Kazāks, Juris Kaukulis un Juris Lisenko.

Pasākuma apmeklētāji aicināti līdzi ņemt brokastu uzkodas.
Ieeja – bez maksas.

Pasākumi