×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T

Pasākumi

Siguldas pilsētas svētki „Pieslēdzies vasarai!”. Skolu audzēkņu mākslas un jaunrades darbu labdarības gadatirgus Maija parkā

26. maijs 10.30

Siguldas pilsētas svētku laikā, 26.maijā, no plkst.10.30 līdz 12.30 Maija parkā notiks Siguldas novada izglītības iestāžu kopīgi rīkotais mākslas un jaunrades darbu gadatirgus, kurā iegūtie līdzekļi tiks ziedoti sociālā atbalsta centra „Cerību spārni” nodarbību telpas un zāles labiekārtošanai.

Siguldas novada izglītības iestāžu audzēkņi un viņu skolotāji ir sagatavojuši pašu rokām radītus darbiņus, kurus būs iespējams iegādāties par ziedojumiem. Pasākumā piedalīsies bērni un jaunieši no Mākslu skolas „Baltais Flīģelis”, Siguldas pilsētas vidusskolas, Siguldas 1.pamatskolas, Laurenču sākumskolas, Mores pamatskolas, Allažu pamatskolas, Siguldas Valsts ģimnāzijas, Siguldas Sporta skolas, Siguldas novada Jaunrades centra un biedrības „Cerību spārni”, kā arī Siguldas novada bibliotēka ar īpašu Siguldas Valsts ģimnāzijas jauniešu radītu fotoizstādi „Viena diena Siguldā”. Ar defilē programmām pasākumu bagātinās Polijas Bialostokas pašvaldības Vispārējas, tehniskās un mehānikas skolu pūtēju orķestris, ko vada FranciszekMocarski, un Siguldas Jauniešu pūtēju orķestris „Sudrabskaņa”, ko vada Elmārs Rudzītis un Arnis Šmitiņš.

Mazajiem pasākuma apmeklētājiem būs iespēja iesaistīties Siguldas Sporta skolas organizētās aktivitātēs, kā arī izmēģināt Jaunrades centra aizraujošos piedāvājumus.

Sociālā atbalsta centra „Cerību spārni” nodarbību telpas un zāles topošā interjera autori ir Siguldas pilsētas vidusskolas radošo industriju klases jaunieši, kuri pasākuma apmeklētājus iepazīstinās ar interjera idejām, kuras radītas, lai sociālā rehabilitācija un ikdienas sadzīves prasmju apgūšana sociālā atbalsta centrā notiktu mūsdienīgās un ērtās telpās.

Plašāka Siguldas pilsētas svētku programma pieejama šeit.

Siguldas pilsētas svētku laikā un norises vietās notiks publisko aktivitāšu fotografēšana un, iespējams, arī filmēšana. Iegūtie materiāli tiks publicēti Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnē www.sigulda.lv. Pārzinis un personas datu apstrādes nolūki: Siguldas novada pašvaldība, juridiskā adrese Pils iela 16, Sigulda, Siguldas novads, LV-2150, veic personas datu apstrādi informācijas atklātības nodrošināšanai.

Pasākumi