×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Otrdiena, 16. aprīlis
Šodien sveicam: Mintauts, Alfs, Bernadeta
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T

Pasākumi

Siguldas pilsētas svētki „Pieslēdzies vasarai!”. Kabrioletu sezonas atklāšanas parāde Svētku laukumā

26. maijs 15.30

Sestdien, 26.maijā, Siguldas Svētku laukumā no plkst.15.30 būs apskatāmi 50 kabrioleti, tostarp „Cadillac Eldorado”, „Alfa Romeo Spider” un „MGA”. Pasākuma laikā būs skatāma koša un krāsaina automašīnu parāde, kā arī dažādi priekšnesumi.

Kabrioletu sezonas atklāšanas laikā tiks noteikta arī gada labākā kabrioekipāža un Latvijas gada kabriolets. Pasākumu – kabrioletu sezonas atklāšanu – jau vairāk nekā 12 gadus organizē biedrība „Kabrioklubs”, kas apvieno dažādus kabrioletus un to īpašniekus.

Plašāka Siguldas pilsētas svētku programma pieejama šeit.

Siguldas pilsētas svētku laikā un norises vietās notiks publisko aktivitāšu fotografēšana un, iespējams, arī filmēšana. Iegūtie materiāli tiks publicēti Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnē www.sigulda.lv. Pārzinis un personas datu apstrādes nolūki: Siguldas novada pašvaldība, juridiskā adrese Pils iela 16, Sigulda, Siguldas novads, LV-2150, veic personas datu apstrādi informācijas atklātības nodrošināšanai.

Pasākumi