×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 20. aprīlis
Šodien sveicam: Mirta, Ziedīte
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T

Pasākumi

Riteņbraukšanas sacensības bērniem un pieaugušajiem „S!-Velo 2018”, 3.posms Fischer Slēpošanas centrā

28. jūnijs 17.30

28.jūnijā Fischer Slēpošanas centrā notiks „S!-Velo 2018” treniņsacensību 3.posms, kuram var reģistrēties Fischer Slēpošanas centra tīmekļa vietnē. Starta numuru saņemšana un precizēšana sākas no plkst.17.30, un sacensību pirmais starts (brīvais starts) no plkst.18.00. Savukārt dipu-dapu grupas startēs no plkst.19.00.

Kopumā treniņsacensībās ir iespēja piedalīties 22 dalībnieku grupās, sākot no pavisam maziem sportotājiem – dipu-dapu klasē, kurā startē meitenes un zēni ar skrejriteņiem –, līdz pat profesionāliem riteņbraucējiem ar ilggadēju pieredzi. Riteņbraucēji ar nelielu sacensību pieredzi var piedalīties arī open jeb atvērtajā grupā un mēroties spēkiem līdzvērtīgā 15 kilometru garā distancē.

Šovasar paredzēti vēl divi treniņsacensību posmi – 26.jūlijā un 30.augustā. Plašāka informācija par pasākumu pieejama Fischer Slēpošanas centra Facebook profilā un Siguldas Sporta centra tīmekļa vietnē, kurā iespējams veikt arī iepriekšēju reģistrēšanos sacensībām.

Vienlaikus Fischer Slēpošanas centrs aicina piedalīties spēlē „Orientēšanās labirints 2018”, kas norisināsies no 1.jūlija līdz 30.septembrim centra darba laikā, kā arī „S!-Skate 2018” un „S!-Skrien 2018” treniņsacensībās.

„Velo 2018” jau šīs vasaras pirmajos divos posmos pulcēja vairāk nekā 350 dalībniekus. 3.posmā paredzētas izmaiņas trasē – SV-16 grupām, SV-junioriem, SV-elites grupām, SV-40 grupām un SV-Open grupām būs jāveic 15 kilometru aplis marķētā trasē gar Gauju, virzienā uz Rāmkalniem.

Treniņsacensību mērķis ir popularizēt velosportu kā iedzīvotājiem pieejamu sporta veidu Siguldas novadā, nodrošināt treniņa iespējas dalībai lielāka mēroga riteņbraukšanas sacensībās, kā arī popularizēt velosipēdu kā videi un cilvēkam draudzīgu transportlīdzekli un veicināt saturīgu brīvā laika pavadīšanu iedzīvotāju vidū.

Pasākumi