×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 20. aprīlis
Šodien sveicam: Mirta, Ziedīte
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T

Pasākumi

Rotu meistardarbnīca Siguldas pils kompleksā

1. jūlijs

30.jūnijā un 1.jūlijā Siguldas pils kompleksā, „Baltu rotu” darbnīcā, notiks rotu meistarklases Kanādas mākslinieces Elizabetes Ludviks vadībā. Meistarklasēs dalībnieki uzzinās Elizabetes pieredzi dizaina jomā Kanādā un ASV, kā arī kopā radīs sudraba pumpuru auskarus.

Elizabete Ludviks ir Kanādas latviete, kuras rotas ir novērtētas un pieejamas vairākos ASV un Kanādas muzeju veikalos. Meistarklases dalībniekiem iepriekš jāpiesakās sūtot pieteikumu uz e-pasta adresi info@balturotas.lv vai zvanot uz tālruņa numuru 29295142. Dalība meistarklasēs – 25 eiro.

Par godu rekonstruētā Siguldas pils kompleksa atklāšanai, līdz 14.jūlijam „Baltu rotu” darbnīcā apskatāma arī Initas Straupes, Ievas Straupes-Lūses un Elizabetes Ludviks izstāde „Kamēr vien akmens augs". Izstādē ir aplūkojama „Baltu rotu” dizaineres Initas Straupes jaunākā jūrmalas akmeņu kolekcija. Savukārt Ieva Straupe-Lūse ir ilggadēja „Baltu Rotu” vadītāja, kas šajā pavasarī radījusi savu pirmo rotu kolekciju „Zem zaļā jumta”.

Pasākumi