×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Trešdiena, 17. aprīlis
Šodien sveicam: Rūdolfs, Viviāna, Rūdis
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T

Pasākumi

Seminārs, kas palīdzēs biznesa ideju autoriem sagatavot projektus iesniegšanai SEB bankas grantu programmā (ie)dvesma

16. augusts 16.00
No 3.septembra līdz 3.oktobrim Siguldas novadā strādājoši jaunuzņēmumi vai vēl neīstenotu biznesa ideju autori, varēs piedalīties SEB bankas grantu programmā (ie)dvesma. 
 
Grantu programmai varēs pieteikties uzņēmumi, kuri dibināti pirms ne vairāk kā trim gadiem, vai arī Siguldas novadā deklarētie biznesa ideju autori. Maksimālā naudas summa vienam grantam ir 10 000 eiro. Granta līdzekļus varēs izmantot saimnieciskiem mērķiem esošā biznesa attīstīšanai vai arī jauna uzņēmuma izveidei, lai uzsāktu savu uzņēmējdarbību. 
 
Līdz 3.oktobrim iesniegtos projektus vērtēs žūrijas komisija, kuras sastāvā būs uzņēmējdarbības profesionāļi un pašvaldību pārstāvji. Saņemto pieteikumu atlase notiks trīs kārtās, izvērtējot gan to atbilstību programmas kritērijiem, gan biznesa plānu un idejas potenciālu, kā arī dalībnieku prezentācijas un atbildes uz žūrijas jautājumiem. 
 
Lai palīdzētu jaunajiem uzņēmējiem labāk sagatavoties dalībai grantu programmā, pirms projektu iesniegšanas tiks rīkoti semināri. Siguldā tas notiks 16.augustā plkst.16.00 – 18.00 Siguldas Biznesa inkubatora telpās Pils ielā 16.

Rezultātu paziņošana un uzvarētāju apbalvošana notiks 15.novembrī. Grantu programma (ie)dvesma tika uzsākta 2017.gadā. Plašāka informācija par programmu pieejama www.seb.lv/iedvesma.

Pasākumi