×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 26. aprīlis
Šodien sveicam: Alīna, Sandris, Rūsiņš
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T

Pasākumi

Bezmaksas lielgabarīta, elektrisko iekārtu un zaļo atkritumu savākšanas akcija šķiroto atkritumu pieņemšanas laukumā „Zemdegas”

25. septembris 14.00

25.septembrī no plkst.14.00 līdz 18.00 šķiroto atkritumu pieņemšanas laukumā „Zemdegas” notiks bezmaksas sadzīves lielgabarīta, zaļo un dārza atkritumu savākšanas akcija.

Akcijas laikā Siguldas novada iedzīvotāji bez maksas varēs nodot sadzīves lielgabarīta atkritumus – dīvānus, skapjus, krēslus, galdus, paklājus un citus sadzīves priekšmetus, tāpat akcijas laikā varēs nodot arī zaļos un dārza atkritumus – augļus, dārzeņus, jauktos dārza atkritumus, lapas, zāli un zarus. Savukārt par maksu tiks pieņemti jaukta tipa celtniecības atkritumi 20.00 EUR/m3.

Iedzīvotāji aicināti pieteikt transporta pakalpojumus līdz 14.septembrim lielgabarīta atkritumu savākšanai akcijas dienā, ja pašiem nav savs transports ar ko nogādāt tos uz šķirošanas laukumu „Zemdegas” (Transporta pakalpojumi ir maksas pakalpojums). Tiem iedzīvotājiem, kas vēlēsies nodot papīru (makulatūru), kartonu, tetrapakas, PET pudeles, polietilēnu, pudeļu stiklu, logu stiklu, metālu, baterijas, akumulatorus, luminiscētās spuldzes un nolietotās elektropreces (neizjauktā veidā ar visām komponentēm), šķirošanas laukuma „Zemdegas” darba laikā no plkst.12.00 līdz 17.00.

Sakarā ar iedzīvotāju lielo aktivitāti, lai operatīvāk veiktu lielgabarīta atkritumu nodošanu un saglabātu kārtību šķirošanas laukumā, tiks piesaistīti arī biroja darbinieki, kas koordinēs kustību šķirošanas laukumā akcijas dienā.

Jautājumu gadījumā aicinām sazināties ar SIA „Jumis” klientu apkalpošanas speciālisti, zvanot uz tālruņa numuru 26112288.

Pasākumi