×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 20. aprīlis
Šodien sveicam: Mirta, Ziedīte
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T

Pasākumi

Labdarības pasākums „Kalniešu spēles” Svētku laukumā

8. septembris 12.00

Sestdien, 8.septembrī, no plkst.12.00 līdz 16.00 Svētku laukumā norisināsies biedrības „Cerību spārni” organizēts labdarības pasākums „Kalniešu spēles”, kurā ikvienam būs iespēja piedalīties sportiskās un jautrās disciplīnās, dalības maksu ziedojot cilvēkiem ar funkcionāliem traucējumiem.

„Kalniešu spēlēs” aicināts piedalīties ikviens – individuāli vai četru cilvēku komandā – , savas spējas pārbaudot spēka, jautrības, veiklības un atjautības disciplīnās, sacenšoties par vērtīgām balvām. Līdztekus norisināsies atrakcijas bērniem, radošās darbnīcas, muzikāli priekšnesumi, kā arī amatnieku un mājražotāju tirdziņš. Dalība „Kalniešu spēlēs” ir par ziedojumiem (individuālajiem  dalībniekiem – 5 eiro, komandām – 20 eiro), kas tiks novirzīti biedrības „Cerību spārni” sociālā atbalsta centram „Cerību māja”, kurā uzturas cilvēki ar funkcionāliem traucējumiem.

Pasākuma programma:

  • plkst.12.00 labdarības pasākuma atklāšana, Īena Vatsona (Iain Watson) (Skotija), četrkārtējā pasaules čempiona dūdošanā un biedrības „Cerību spārni” ilggadējā atbalstītāja priekšnesums, dalībnieku reģistrācija;
  • no plkst.12.00 līdz 16.00 amatnieku un mājražotāju tirdziņš;
  • no plkst.12.15 aktivitātes, stafetes, atrakcijas;
  • plkst.14.00 un plkst.15.00 balvu izloze;
  • plkst.16.00 pasākuma noslēgums un galvenās balvas izloze – „Tallink” ceļojums uz Stokholmu ar prāmi.

Pasākumā uzstāsies vairāki mūziķi – Māra Upmane Holšteine un Juris Kalnišs no grupas „Astro’n’out” un citi, vokālā studija „Siguldiņa”, grupa „Vēja radītie”, Andžeja Grauda „Bungu skola”, Gunas Biržas „Latvju danči”, Siguldas Absolventu orķestris un Kopenhāgenas pūtēju orķestris „Conductor”.

Labdarības pasākums tiek rīkots jau piekto gadu. „Kalniešu spēļu” goda patroni ir olimpiešu Dukuru ģimene. Pasākums tiek rīkots ar Siguldas novada pašvaldības atbalstu.

Pasākumi