×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T

Pasākumi

Ziemas koncertzāle. Animācijas filmu programma bērniem Siguldas pils kompleksā

18. decembris 18.00

Otrdien, 18.decembrī, plkst.18.00 īpašā Ziemas koncertzālē Siguldas pils kompleksā aicinām apmeklēt aizraujošo ziemas kino animācijas filmu programmu mazajiem novadniekiem. Vakara gaitā būs iespēja noskatīties sešas piedzīvojumiem un pārsteigumiem bagātas animācijas filmas.

„Puteklis” – filmu studija „Animācijas brigāde” sagatavojusi Ziemassvētku dāvanu bērniem, divas jaunas leļļu filmas, kuras 13.decembrī piedzīvoja savu pirmizrādi. Režisores Daces Rīdūzes „Puteklis”, kur kopā ar lellēm filmas kadrā darbojas arī īsts puika. Filmas stāsta pamatā ir ikdienā neredzamās un reālās pasaules mijiedarbība, kāda zēna un putekļa satikšanās. Filmas mākslinieki – Ilze Kiršteina un Mārtiņš Milbrets, komponists Uldis Marhilevičs. Savukārt animācijas filmā „Parīzes noslēpumi” norisinās pārsteidzoši Avārijas brigādes jaunākie piedzīvojumi Francijā. Režisors Jānis Cimermanis, mākslinieks Māris Putniņš, komponists – Mārtiņš Brauns.

„Vaikiki” – konditorejas veikalā nejauši iepazīstas brūnais kakao bumbulis un baltā zefīru meitene no dažādiem plauktiem, bet ne brūnie, ne baltie radinieki negrib pieņemt citas krāsas svešinieku un cenšas to padarīt sev līdzīgu – apbērt ar pūdercukuru vai kakao pulveri. Vai animācijas filmas varoņiem izdosies atrast savu laimīgo zemi? Režisors Māris Putniņš, komponists – Goran Gora.

„Ruksīša ceļojums” – stāsts par ruksīti, kurš labprātāk saldi guļ, nekā iesaistās mājas darbos un draugu neizpratne viņu aizvaino. Pļāpīgā žagata pastāsta ruksītim par bagātajiem un dāsnajiem radiniekiem mežā. Ruksītis ilgi nedomādams pamet dzimto sētu un dodas turp, kur dzīve būs tik bezrūpīga un skaista, taču burvīgais sapnis izrādās mānīgs un ruksīša ceļojums drīz vien pārvēršas bīstamā piedzīvojumā. Režisore – Dace Rīdūze, komponisti Aigars Voitišķis, Andris Sējāns un Ingus Ulmanis.

„Tornis” – japāņu tūristu grupa ieradusies Itālijas pilsētā Pizā, lai apskatītu slaveno šķībo torni. Šoreiz viņiem pievienojies arī pensionārs no Latvijas. Apskates laikā tornis sāk biedējoši krakšķēt, un tūristi dodas to turēt. Viņu pūles kļūst par centrālo ziņu pasaules televīzijās, to ierauga arī „Avārijas brigādes” vīri un dodas glābt gan torni, gan tūristu no Latvijas. Darbu viņi paveic, taču labāk no tā nekļūst, drīzāk otrādi. Režisors Jānis Cimmermanis, komponists Mārtiņš Brauns.

„Kraukšķītis” – piesnigušā meža rūķu namiņā notiek liela rosība, jo tuvojas Ziemassvētku vakars. Rūķu meitene cep piparkūkas un izveido no mīklas arī mazu vīriņu – Kraukšķīti. Izrādās, ka piparkūku vīriņš ir atdzīvojies, turklāt ir ļoti ziņkārīgs. Lielajā pasaulē viņu sagaida ne vien jautri piedzīvojumi un briesmas , bet arī Ziemassvētku brīnums. Režisore Dace Rīdūze, komponists – Uldis Marhilēvičs.


Ieeja – bez maksas.

 

Novada publiskajās aktivitātēs var tikt veikta fotografēšana un filmēšana. Fotoattēli un video var tikt izvietoti Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnē www.sigulda.lv un pašvaldības kontos sociālajā tīklā Facebook, Twitter un Instagram. Pārzinis un personas datu apstrādes nolūki: Siguldas novada pašvaldība, juridiskā adrese Pils ielā 16, Siguldā, Siguldas novadā, LV-2150, veic personas datu apstrādi informācijas atklātības nodrošināšanai un sabiedrības informēšanai.

Papildu informāciju par minēto personas datu apstrādi var iegūt Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnes www.sigulda.lv sadaļā „Pašvaldība” – „Privātuma politika”, iepazīstoties ar Siguldas novada pašvaldības iekšējiem noteikumiem „Par Siguldas novada pašvaldības personas datu apstrādes privātuma politiku” vai klātienē Siguldas novada pašvaldības klientu apkalpošanas vietās.

Pasākumi