×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 20. aprīlis
Šodien sveicam: Mirta, Ziedīte
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T

Pasākumi

TV3 Jaungada šovs „Prieks kopā būt” kultūras centrā „Siguldas devons”

6. janvāris 18.00

Noslēdzot TV3 divdesmitās jubilejas gadu, 6.janvārī plkst.18.00 kultūras centrā „Siguldas devons” ar grandiozu uzstāšanos skatītājus priecēs iemīļoto televīzijas šovu „Dziedi ar zvaigzni”, „Dejo ar zvaigzni”, „Koru kari”, „Izklausies redzēts” un „X Faktors” spožākie dalībnieki.

Jaungada šova vadīšana uzticēta mūziķim Laurim Reinikam un šarmantajai Ivetai Feldmanei, kuri ir ne tikai vadījuši vairākus šovus, bet arī paši bijuši šova „Dziedi ar zvaigzni” dalībnieki 2007.gadā, tāpat arī abi piedalījušies šovā „Dejo ar zvaigzni”.

Vakara laikā uz vienas skatuves kāps pirmo „Koru karu” uzvarētājs Atis Auzāns ar kori, dziedātāja Liene Šomase un motosportists Jānis Vinters, kuri kļuva par 2007.gada šova „Dziedi ar zvaigzni” uzvarētājiem, 2008.gada šova „Dejo ar zvaigzni” uzvarētāji – spēkavīrs un nu jau arī aktieris Raivis Vidzis un dejotāja Viola Abramova, 2015.gada šova „Dejo ar zvaigzni” uzvarētāji – dziedātāja un topošā kinorežisore Liene Greifāne un dejotājs Viktors Haritonovs. Liene Greifāne kopā ar Kuldīgas mācītāju Mārtiņu Burki-Burkevicu piedalījās arī 2010.gada šovā „Dziedi ar zvaigzni”.

Koncertā piedalīsies arī vērienīgā televīzijas šova „X Faktors” spilgtākie otrās sezonas dalībnieki, savukārt šovu „Izklausies redzēts” pārstāvēs aktieris Rihards Lepers, aktrise un dziedātāja Ieva Pļavniece, kā arī Olga Rajecka, Rūta Dūduma un citi.

Biļetes uz koncertu iespējams iegādāties šeit, visās „Biļešu paradīzes” tirdzniecības vietās un kultūras centra „Siguldas devons” biļešu kasē. Biļetes cena – no 12 līdz 25 eiro,Siguldas novada iedzīvotāja ID kartes īpašniekiem – 10% atlaide.

 

Pasākuma laikā var tikt veikta fotografēšana un filmēšana. Fotoattēli un video var tikt izvietoti Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnē www.sigulda.lv un pašvaldības kontos sociālajā tīklā Facebook, Twitter un Instagram. Pārzinis un personas datu apstrādes nolūki: Siguldas novada pašvaldība, juridiskā adrese Pils ielā 16, Siguldā, Siguldas novadā, LV-2150, veic personas datu apstrādi informācijas atklātības nodrošināšanai un sabiedrības informēšanai.

Papildu informāciju par minēto personas datu apstrādi var iegūt Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnes www.sigulda.lv sadaļā „Pašvaldība” – „Privātuma politika”, iepazīstoties ar Siguldas novada pašvaldības iekšējiem noteikumiem „Par Siguldas novada pašvaldības personas datu apstrādes privātuma politiku” vai klātienē Siguldas novada pašvaldības klientu apkalpošanas vietās.

Pasākumi