×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 20. aprīlis
Šodien sveicam: Mirta, Ziedīte
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T

Pasākumi

Erudīcijas spēļu vakars „Prāta spēles Latvijas Kauss 2019” kultūras centrā „Siguldas devons”

22. februāris 18.00

22.februārī plkst.18.00 kultūras centrā „Siguldas devons” notiks erudīcijas spēļu vakars „Prāta spēles Latvijas Kauss 2019”, kurā būs iespēja aizraujoši pavadīt laiku, iesaistīties diskusijās kopā ar saviem draugiem, kolēģiem vai ģimeni.

Turnīrs tiek organizēts ar mērķi attīstīt prāta spēļu kustību visā Latvijā, aicinot ikvienu piedalīties, pārbaudīt sevi un uzzināt ko jaunu par savu zemi. „Prāta spēles” ir izklaidējošs pasākums, kas neprasa vēstures profesora cienīgas zināšanas – galvenais ir komandas darbs un labi pavadīts laiks. Komandās, kuru nosaukumu izvēlas paši dalībnieki, organizatori aicina apvienoties ģimenes, darba kolektīvi, draugi vai kaimiņi – šī ir spēle visiem, lai stiprinātu latviskās piederības sajūtu. Visa gada garumā norisināsies vairāk nekā 30 spēles visā Latvijā.

Lai pieteiktos erudīcijas spēlei, nepieciešams apzināt 4–6 cilvēku komandu. Spēļu dalībniekiem nav noteiks vecuma ierobežojums un dalība pasākumā ir bez maksas. Erudīcijas spēles laikā būs iespēja laimēt dažādas turnīra atbalstītāju sarūpētās pārsteiguma balvas. Atlases spēļu labākās komandas vispirms tiksies reģiona pusfinālā un labākās cīnīsies par unikāla dizaina kausu turnīra lielajā finālā novembrī Rīgā.

Plašāka informācija pieejama šeit, reģistrācija šeit.

Pasākumi