×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 18. aprīlis
Šodien sveicam: Laura, Jadviga
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T

Pasākumi

Sacensību seriāla loka šaušanā „Siguldas spieķis” 8.sezonas pēdējais posms Siguldas 1.pamatskolā

9. februāris 09.30

Sestdien, 9.februārī, plkst.9.30 Siguldas 1.pamatskolas sporta zālē norisināsies sacensību seriāla loka šaušanā „Siguldas spieķis” 8.sezonas pēdējais posms, kurā noskaidros sezonas trīs labākos sportistus no katras konkurences un tiks apbalvots arī „Siguldas spieķis” kausu ieguvušais klubs. Sacensības organizē loka šāvēju klubs „Stiegra”.

Sacensībās jau trešo gadu pēc kārtas tiek šauti divi vingrinājumi IFAA Flint round un IFAA indoor round. Tiek šauts no dažādām distancēm, sākot ar nedaudz vairāk par sešiem metriem līdz pat 27 metriem. Ir dažāda izmēra mērķi, lielāki tālākām distancēm un mazāki – tuvākām. Tāpat lielāka izmēra mērķi ir mazākajiem šāvējiem. Sacensībās var piedalīties dažāda vecuma sportisti sākot no bērniem, kas jaunāki par 10 gadiem līdz pat veterāniem, virs 50 gadu vecumam. Sacensību dalībnieki tiek iedalīti astoņās kopvērtējuma konkurencēs, trīs labākie tiek apbalvoti katrā posma. 

Plašāka informācija par sacensībām pieejama šeit.

Sacensības tiek organizētas ar Siguldas novada pašvaldības atbalstu.

Pasākumi