×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Trešdiena, 24. aprīlis
Šodien sveicam: Visvaldis, Nameda, Ritvaldis
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T

Pasākumi

16.Latvijas Stādu parāde Svētku laukumā

4. maijs - 05. maijs
4. un 5. maijā no plkst. 9.00 līdz 17.00 notiks jau 16. Latvijas Stādu parāde – dārzkopības nozares apmeklētākais pasākums, kas pulcēs ap 150 Latvijas stādu audzētāju, piedāvājot plašu ziedu, augļu koku un ogulāju, dekoratīvo koku un krūmu stādu klāstu. Tāpat pasākuma apmeklētāji varēs iegādāties amatnieku ražojumus, dārza preces un tehniku, nogaršot Latvijā ražotus gardumus, piedalīties reto augu izsolē. Apmeklētāju ērtībai būs pieejama „Stādu garderobe” – vieta, kur atstāt iegādātos stādus, lai turpinātu iepirkšanos vai baudītu pasākuma kultūras programmu.
 
Siguldas novada Pašvaldības policija informē, ka Stādu parādes laikā, no 4. maija plkst. 5.00 līdz 5. maija plkst. 19.00, plānoti satiksmes ierobežojumi.
 
Piebraukšana pie Svētku laukuma pa Leona Paegles ielu un Cēsu ielu tiks aizliegta, sākot no Lāčplēša ielas. Iebraukšana slēgtajā teritorijā notiks no Jāņa Poruka ielas, uzrādot caurlaides.
 
- Raiņa ielas posmā no Ausekļa ielas līdz Oskara Kalpaka ielai ceļa labajā pusē;
- Jāņa Poruka ielas posmā no Cēsu ielas līdz Lāčplēša ielai ceļa kreisajā pusē;
 
Lai nodrošinātu optimālu un drošu transporta plūsmu, transportlīdzekļu apstāšanās un stāvēšana tiks aizliegta šādos ielu posmos:
- Ausekļa ielas posmā no Rūdolfa Blaumaņa ielas līdz Raiņa ielai abās ceļa pusēs;
- Parka ielas visā garumā vienā ceļa pusē;
- Cēsu ielas posmā no Raiņa ielas līdz Krišjāņa Barona ielas apļveida krustojumam vienā ceļa pusē;
- Lāčplēša ielas posmā no Jāņa Poruka ielas līdz Jāņa Čakstes ielai labajā ceļa pusē;
 
Nepieciešamības gadījumā ceļu satiksme var tikt ierobežota šādos ielu krustojumos:
- Pulkveža Brieža un Rīgas ielas krustojumā;
- Pulkveža Brieža un Gāles ielas krustojumā;
- Krišjāņa Valdemāra un Ausekļa ielas krustojumā;
- Pils un Ausekļa ielas krustojumā;
- Raiņa un Ausekļa ielas krustojumā;
- Parka un Dārza ielas krustojumā;
- Atbrīvotāju un Krišjāņa Barona ielas krustojumā;
- Ata Kronvalda un Krišjāņa Barona ielas krustojumā;
- Pils, Krišjāņa Barona, Līvkalna un Cēsu ielas krustojumā;
- Cēsu un Raiņa ielas krustojumā.
 
Raiņa un Cēsu ielas krustojumā, Raiņa un Pils ielas krustojumā, kā arī uz gājēju pārejas Raiņa, Cēsu un Gaujas ielas krustojumā satiksmes regulēšanu nepieciešamības gadījumā veiks Valsts policija. Sabiedrisko transportlīdzekļu, operatīvo transportlīdzekļu un tūrisma pakalpojumu sniedzēju transportlīdzekļu kustība netiks ierobežota.
 
Plašāka informācija par pasākumu pieejama tīmekļa vietnē www.staduparade.lv.

 

Novada publiskajās aktivitātēs var tikt veikta fotografēšana un filmēšana. Fotoattēli un video var tikt izvietoti Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnē www.sigulda.lv un pašvaldības kontos sociālajā tīklā Facebook, Twitter un Instagram. Pārzinis un personas datu apstrādes nolūki: Siguldas novada pašvaldība, juridiskā adrese Pils ielā 16, Siguldā, Siguldas novadā, LV-2150, veic personas datu apstrādi informācijas atklātības nodrošināšanai un sabiedrības informēšanai.

Papildu informāciju par minēto personas datu apstrādi var iegūt Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnes www.sigulda.lv sadaļā „Pašvaldība” – „Privātuma politika”, iepazīstoties ar Siguldas novada pašvaldības iekšējiem noteikumiem „Par Siguldas novada pašvaldības personas datu apstrādes privātuma politiku” vai klātienē Siguldas novada pašvaldības klientu apkalpošanas vietās.

Pasākumi