×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 25. aprīlis
Šodien sveicam: Līksma, Bārbala
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T

Pasākumi

Dabas aizsardzības pārvaldes mākslinieces Daigas Segliņas tematiskā izstāde „Daba spēlēs un zīmējumos” Siguldas novada bibliotēkā

7. marts - 28. marts

Izstādē būs skatāmi Daigas Segliņas dzīvnieku un augu zīmējumi. Māksliniece augu un dzīvnieku zīmēšanai pievērsās, palīdzot iekārtot Līgatnes dabas taku botānikas taku pirms vairāk nekā 20 gadiem, un kopš šī laika akvareļa tehnikā ir tapušas neskaitāmas ilustrācijas, kurās ar lielu rūpību attēloti Latvijas augi un dzīvnieki, pievēršot uzmanību pat vissīkākajām detaļām.

Māksliniece Daiga Segliņa izglītību ieguvusi Liepājas lietišķo mākslu vidusskolā un Tallinas mākslas akadēmijā un jau uzreiz pēc studijām sāka darbu Gaujas Nacionālajā parkā. Daudzi noteikti būs pamanījuši viņas veidotos informatīvos stendus vai spēlējuši mākslinieces veidotās dabas izglītības spēles. Ikdienā māksliniece strādā Dabas aizsardzības pārvaldē, kur veido ilustrācijas informatīvajiem izdevumiem par dabu, izglītojošos stendus, spēles un daudz ko citu.

Pasākumi