×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T

Pasākumi

Jauniešu tikšanās ar Mores pamatskolas skolotāju Kalvi Grīnbergu par „Award” programmas iespējām jauniešu satikšanās vietā „Pabūt”

25. februāris 17.00

Pirmdien, 25.februārī, plkst.17.00 jauniešu satikšanās vietā „Pabūt”, Raiņa ielā 3, būs iespēja tikties ar Mores pamatskolas skolotāju Kalvi Grīnbergu, kurš šobrīd ir vienīgais „Award” programmas vadītājs novadā. Tikšanās laikā tiks prezentēta „Award” programma – neformālās izglītības rīks, kas palīdz jauniešiem sagatavoties patstāvīgai dzīvei un darbam.

Mores pamatskolas skolotājs Kalvis Grīnbergs šajā gadā programmu „Award” apguva Valsts izglītības satura centra organizētās profesionālās kompetences pilnveides kursos „The Duke of Edinburgh's International Award – iespēja jauniešu izaugsme”. Tikšanās laikā Kalvis rosinās jauniešus pieņemt izaicinājumu un iegūt starptautisko apbalvojumu, kas ir novērtēts pasaulē gan stājoties augstskolā, gan dodoties starptautiskos darba meklējumos.

„The Duke of Edinburgh's International Award” jeb Edinburgas hercoga starptautiskais apbalvojums ir pasaulē vadošais izaugsmes apbalvojums, ko iegūst tie jaunieši, kas izveidojuši individuālu „Award” programmu un tās ietvaros sasnieguši pašu izvirzītos mērķus. Jaunietim, kas vēlas kļūt par programmas „Award” dalībnieku, ir jāsazinās ar „Award” vadītāju, kas palīdzēs izveidot individuālo izaugsmes programmu un atbalstīs tās izpildes gaitā.

Programma „Award” ir pasaulē vadošā jauniešu pašizaugsmes programma un kopš tās pirmssākumiem 1956.gadā ir iedvesmojusi vairāk nekā astoņus miljonus jauniešu vecumā no 14 līdz 24 gadiem izaicināt pašiem sevi sasniegt savus mērķus. Programmas „Award” jomas ir brīvprātīgais darbs, fiziskā sagatavotība, prasmes, piedzīvojumu ceļojums un projekts.

Informāciju sagatavoja:
Jauniešu iniciatīvu centra „Mērķis”
vadītāja un jaunatnes lietu speciāliste
Katrīna Leitāne

Pasākumi