×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T

Pasākumi

Bezmaksas nolietotās sadzīves tehnikas savākšanas akcija

6. aprīlis 10.00

Sestdien, 6.aprīlī, specializētajā Siguldas pilsētas SIA „Jumis” busiņā Siguldas novada iedzīvotājiem būs iespēja bez maksas nodot jebkāda veida nolietotās un nederīgās elektriskās un elektroniskās iekārtas (veļasmašīnas, televizorus, ledusskapjus, plītis, datorus un citas iekārtas).

Akcijas norises vieta un laiks:

  • no plkst.10.00 līdz 10.30 Kaķīškalnā stāvlaukumā pie šķirošanas konteineriem;
  • no plkst.10.40 līdz 11.10 Pulkveža Brieža iela 12 (konteineru laukums);
  • no plkst.11.20 līdz 11.50 Raiņa ielas 3B stāvlaukumā;
  • no plkst.12.00 līdz 12.30 stāvlaukumā pie Krišjāņa Barona pieminekļa;
  • no plkst.12.40 līdz 13.10 Ķiparos pie šķirošanas konteineriem;
  • no plkst.13.20 līdz 13.50 stāvlaukumā pie Siguldas 1.pamatskolas.

6.aprīlī nodot nolietotas elektropreces varēs arī Siguldas pilsētas SIA „Jumis” atkritumu šķirošanas laukumā „Zemdegas” no plkst.10.00 līdz 14.00. Atkritumu šķirošanas laukumā nolietotās elektroiekārtas, kā arī citus atkritumus iedzīvotāji var nodot ikdienā. Plašāk par šķirošanas laukumu un tā darba laiku iespējams uzzināt šeit

Siguldas pilsētas SIA „Jumis” atgādina, ka nododot nolietoto tehniku, elektroiekārtām jābūt neizjauktām ar visām komponentēm.

Visas elektroiekārtas – televizori, ledusskapji, datori satur kaitīgas vielas, kas var apdraudēt apkārtējo vidi un cilvēku veselību, tādēļ tās nekādā gadījumā nedrīkst izmest sadzīves atkritumos vai atstāt pie atkritumu konteineriem, kur tās kāds var sabojāt un padarīt nederīgas otrreizējai pārstrādei. Siguldas pilsētas SIA „Jumis” nodrošina iespēju iedzīvotājiem ērti atbrīvoties no nevajadzīgās sadzīves tehnikas, lai kopīgiem spēkiem rūpētos par tīru vidi un nodrošinātu to, ka arī nolietotās elektroiekārtas nonāk pārstrādē un tiek taupīti dabas resursi.

Pasākumi