×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 18. aprīlis
Šodien sveicam: Laura, Jadviga
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T

Pasākumi

Latvijas čempionāts MTB olimpiskajā krosā Fischer Slēpošanas centrā

21. jūlijs 11.00

Svētdien, 21. jūlijā, Fischer Slēpošanas centrā notiks Latvijas čempionāts MTB Olimpiskajā krosā, pulcējot labākos kalnu riteņbraucējus. Ātrākie braucēji tiks noteikti kopumā 13 vecuma un meistarības grupās.

Lai piedalītos sacensībās, jābūt derīgai Latvijas Riteņbraukšanas federācijas izdotai licencei. Pieteikšanās sacensībām norisināsies no 8. līdz 19. jūlijam šeitDalība sacensībās – bez maksas.

Sigulda, pateicoties paugurainajam reljefam un sportiskajām tradīcijām, ir pateicīga vieta kalnu riteņbraukšanas sacensībām – Fischer Slēpošanas centrā ir kvalitatīva trase, kā arī apkārtējā infrastruktūra. Jau šobrīd ikviens interesents var izbraukt trasi, kas marķēta ar Fischer Slēpošanas centra zīmēm. Savukārt vienu nedēļu pirms sacensību sākuma trase būs marķēta atbilstoši čempionāta prasībām.

Bez elites grupām ar čempionāta godalgām apbalvotas tiks arī junioru, jauniešu, zēnu, meiteņu, amatieru un senioru grupas gan sieviešu, gan vīriešu konkurencē. Pērn par Latvijas MTB Olimpiskā krosa čempionu elites grupā vīriešiem kļuva Arnis Pētersons, kamēr dāmām nepārspēta palika Katrīna Jaunslaviete-Kiprue.

Sacensības organizē Latvijas Riteņbraukšanas federācija. Sacensības notiek ar Siguldas novada pašvaldības atbalstu.

Informāciju sagatavoja:
Latvijas Riteņbraukšanas federācijas preses sekretārs
Toms Markss,

toms@lrf.lv

Pasākumi