×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T

Pasākumi

Latvijas Leļļu teātra izrāde „Un atkal Pifs...” kultūras centrā „Siguldas devons”

8. maijs 11.00
8. maijā plkst. 11.00 kultūras centrā „Siguldas devons” būs skatāma Latvijas Leļļu teātra izrāde „Un atkal Pifs...”, kas kopš pirmizrādes 1983. gadā piedzīvo arvien atkārtotus iestudējumus un veido Leļļu teātra zelta fondu.

Sunītis Pifs un runcis Herkuless, krustmāte Agate un krusttētiņš Tontons, Dudū un Rozālija – šie personāži neprasa komentārus ne Francijā, kur pirms daudziem gadiem tos radīja franču karikatūrists Žans Arnāls, ne Latvijā, kur tie pazīstami jau vairākām paaudzēm gan kā komiksu grāmatu, gan kā leļļu teātra izrāžu varoņi. Izrādē skanošās Ivara Vīgnera dziesmas ar Jāņa Petera vārdiem kļuvušas par latviešu bērnu mūzikas klasiku.

Divcēlienu izrādes ilgums 1 stunda 20 minūtes. Izrāde ieteicama bērniem no 3 gadu vecuma. 

Biļetes cena no 8 līdz 10 eiro, Siguldas ID karšu īpašniekiem, iegādājoties biļeti iepriekšpārdošanā – 20% atlaide, novada daudzbērnu ģimenēm – 40% atlaide. Ieejas biļete jāiegādājas katram skatītājam, neatkarīgi no vecuma. Biļetes pieejamas „Biļešu paradīzes” tirdzniecības vietās un kultūras centra „Siguldas devons” kasē. Kolektīvie biļešu pieteikumi veicami, zvanot uz tālruņa numuru 29548365 vai rakstot uz e-pasta adresi dace.plesa@sigulda.lv.

Pasākumi