×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 20. aprīlis
Šodien sveicam: Mirta, Ziedīte
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T

Pasākumi

Veselības un sporta nedēļa. Senioru diena

23. aprīlis 06.55

No 22. līdz 28. aprīlim Siguldā tradicionāli norisinās Veselības un sporta nedēļa, kurā novadniekiem bez maksas ir iespēja apmeklēt ārstus, piedalīties dažādās sportiskās aktivitātēs, praktiskās nodarbībās un lekcijās par veselīgu un aktīvu dzīvesveidu.

OTRDIENA, 23. APRĪLIS – SENIORU DIENA

  • 6.55–7.20 Vingrošana pirms došanās ikdienas gaitās, vada trenere Fanija Šitca (Siguldas dzelzceļa stacijas laukumā).
  • 9.00–11.00 Praktiskā nodarbība „Mākslas terapija kā sirds veselības resurss”, vada sertificēta mākslas terapeite Dace Visnola (Siguldas novada pašvaldības Dienas centrā).
  • 10.00–11.30 un 12.00–13.30 Praktiska nodarbība „Trenēsim atmiņu ar prieku”, vada sertificēta drāmas terapeite Inese Sukovska (rehabilitācijas centrā „Krimulda”). Iepriekšēja pieteikšanās no 15.aprīļa, zvanot uz tālruņa numuru 28304088.
  • 12.00–13.00 Peldēšana (Siguldas Sporta centrā) Iepriekšēja pieteikšanās no 15.aprīļa, zvanot uz tālruņa numuru 25448860.
  • 15.30–17.00 Lekcija–praktiskā nodarbība „Fiziskās aktivitātes un sirds veselība”, vada ģimenes ārsts, fizioterapeits Jānis Kangars (Siguldas novada pašvaldības Dienas centrā).
  • 17.00–18.00 Lekcija „Ievads ēterisko eļļu pasaulē”, vada aromterapeite Signe Millere (Siguldas Sporta centrā).
  • 18.00–19.30 Meistarklase „Dabas produkti mājas aptiekā un virtuvē”, vada uztura zinātnes speciāliste Dace Meija (Siguldas Sporta centrā).

Pasākumi