×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T

Pasākumi

Veselības un sporta nedēļa. Topošo un jauno vecāku diena

24. aprīlis 06.55

No 22. līdz 28. aprīlim Siguldā tradicionāli norisinās Veselības un sporta nedēļa, kurā novadniekiem bez maksas ir iespēja apmeklēt ārstus, piedalīties dažādās sportiskās aktivitātēs, praktiskās nodarbībās un lekcijās par veselīgu un aktīvu dzīvesveidu.

TREŠDIENA, 24. APRĪLIS – TOPOŠO UN JAUNO VECĀKU DIENA

  • 6.55–7.20 Vingrošana pirms došanās ikdienas gaitās, vada trenere Fanija Šitca (Siguldas dzelzceļa stacijas laukumā).
  • 10.00–11.00 un 11.30–12.30 Praktiska nodarbība jaunajiem vecākiem „Kā aprūpēt mazuli, nenodarot pāri sev”, vada ergoterapeite Baiba Boženkova (rehabilitācijas centrā „Krimulda”). Iepriekšēja pieteikšanās no 15.aprīļa, zvanot uz tālruņa numuru 28304088.
  • 11.00–12.30 Nodarbība „Pēcdzemdību laiks kopā ar mazuli un pēcdzemdību rituāli”, vada sertificēta dūla Līga Roze-Kļaviņa (Siguldas Sporta centrā).
  • 12.30–14.00 Nodarbība „Bērniņa nēsāšana slingā. Emocionālie un praktiskie aspekti” vada bērnu nēsāšanas konsultante un sertificēta dūla Lita Dudele-Krastiņa (Siguldas Sporta centrā).
  • 14.00–15.30 Nodarbība „Dzīve ar jaundzimušo – ko vērts zināt jau tagad”, vada sertificēta dūla un zīdīšanas konsultante Anita Oļukalna (Siguldas Sporta centrā).
  • 16.00–17.30 Lekcija „10 lietas, ko ir vērts zināt pirms dzemdībām”, vada vecmāte Aija Mikova (bērnu centrā „Kā mājās”). Iepriekšēja pieteikšanās no 15.aprīļa, rakstot uz e-pasta adresi sigulda@bckamajas.lv
  • 19.15–20.00 Grūtnieču vingrošana, vada fizioterapeite Līga Barone. (bērnu centrā „Kā mājās”). Iepriekšēja pieteikšanās no 15.aprīļa, rakstot uz e-pasta adresi sigulda@bckamajas.lv

Pasākumi