×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 20. aprīlis
Šodien sveicam: Mirta, Ziedīte
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T

Pasākumi

Andritas Grīnbergas grāmatas „LAIKA JAUTĀJUMS – esejas ar epifāniju garšu” atvēršanas svētki Zaļās villas kvartālā

10. maijs 17.00

Piektdien, 10. maijā, Zaļās villas kvartālā plkst. 17.00–18.00 notiks Andritas Grīnbergas grāmatas „LAIKA JAUTĀJUMS – esejas ar epifāniju garšu” atvēršanas svētki.

Andrita Grīnberga grāmatā apkopojusi pārdomas; grāmatas galvenais vēstījums: „Pārdomas rodas par to, vai esam tikai pasīvi laika vērotāji, kas paredzēti nolemtībai, vai arī esam tie, kuri iesaistās, kuriem rūp tas, kas sekos aiz daudzpunktēm. Taču kopainā aizved pie būtiskā, pie pārdomām par to, kādi mēs cilvēki bijām, kādi esam un kādi būsim. Un, domājot par katra personīgo atbildību šīs pasaules un sevis priekšā, šie jautājumi izskan pavisam konkrēti - kāds es biju, kāds esmu un kāds es būšu...”

Pasākumi